[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
Mila IG 比人hack 咗
part 5 有冇中文字幕
岩岩睇完in the city 想問下係netflix無上之前個d係咪得B站既英文版追
見你地提到好多季好多輯 d名又亂 再之前係叫next door? 個順序應該點追 定係睇埋aloha先 New doors睇左開頭幾集 完全頂唔順班人 尷尬到睇唔落
BTW 班MC真係好正好好笑 一半都係為睇佢地搞笑
next door
closing door (電影版)
in the city
aloha
opening new door
其實in the city 打後果d 已經唔係咁好睇
thanks. 所以想搵返前面個d睇
係咪得B站英文字幕
我都係睇b 站
想開始睇應該點開始? 睇緊最新一季第一集,個cast唔太吸引咁
如果響netflix 睇就睇in the city 先會好d
睇左In the City先再睇Aloha 個對比無咁強烈
好似見到Aloha全部混血靚仔靚女
想知佢地係拍果段時一直都住響間屋度, 定淨係拍既時候住果度?
一直一齊住

大志要結婚喇
呢對好誇張...
活係螢幕咁
求婚片放埋上youtube ..
不過條女副偈係堅正
副偈唔使講,條女嘅性格真係引死人
細細粒, fit 身材, 少少肉, 又夠挺
而家仲靚過TH個陣
終於追哂舊版....跪求請問有無closing door電影版睇
岩岩睇埋aloha
完全唔明點解guy食到niki
成件事勁突然
明明個date完全收左皮(係我角度 )
諗住niki一定唔鐘意呢啲style
到底中間cut左幾多野
仲要之後傳佢同山p
完全兩種人
痴線
副偈真係好撚正

成日睇佢ig 見到都想上黎講
好撚正呀!
自從鬍鬚佬兩個阿叔長期駐場就停咗無睇,終於呢兩日追返哂

大洗牌真係幾好,連感覺好造作嘅聖南都趕走埋非常好 斯里蘭卡妹講嘢好快
最新呢集
potential五角戀 好正
新女個個男仔都有約黎了解下 一個skateboard一個gym一個lunch
咁有行動力好岩呢個節目
巴打vpn睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞