[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
好似Hawaii 好睇d .
Lauren tsai
Naomi
上b站睇啦

突然見到你地推番post好感動
睇咗Part 4最新一集好感觸

今季最好睇最洋蔥嘅一集

DR. YUI質問嗰段好正
WK30 飛機仔洗咪咁撚串啊
推返上黎
睇到Week 30
我覺得Taka同Shohei先係真愛囉
男人友情 shohei喊個樣真係好正
但渣手無人理
喊到見唔到隻手 佢地嘅友情好正
即場問siri天氣勁大壓力 點知siri答天氣好差 笑撚死

其實聖南都唔錯啦好有女人味 (尤其kiss完返到去個陣啲表情
比意見直接得嚟個tone又識就住人
幾時出week31 好想快d睇
b站出左嗌
bilibili有人upload part4中字
好仆街 人地啱啱失戀
Yui即刻話開始鐘意條仔
仲要笑笑口話「你唔會喊架可?」

mayu走個時yui竟然話無野好同佢講
mayu仲要幫佢打圓場 好好
shohei走 喊到痴線 好鐘意依個自帶bgm又重情義嘅男人
第一季可以邊到睇
點解啲主持會覺得shohei聖南係sweet
人地望緊第二邊/認真講緊野 佢下下強吻
聖南個樣係錯愕多過sweet

yiu質疑noah好合理
無可能又做機師又話幾年就繼承到公司
就算淨係做機師
父母點會認為佢靠自己可以賺到咁多學費

起碼而家都係去揸下飛機儲時數
唔會係做model/上呢個節目/去做串燒店waiter...
一係佢太離地無常識
一係當人on9
諗住呢個夢想足夠掩飾自己玩緊嘅事實(reddit啲人話佢係rich guy's yuuda )
終於追到Week31

啲人係咁話noah聖南去camp偷kiss無問題
yui taka拎出黎講好仆街 (明明係aya聊起但佢扮哂置身事外好高章 )

但係住埋預左係咁
除非你一早同大家講好一齊做戲扮傻
唔係唔幫手暪 甚至嬲係好正常 (以前都發生過)

加上去camp個陣佢兩個各自同緊其他人date
yui發覺被蒙在鼓裡, taka替shohei不值 想知真相都好合理
shohei最後首歌正到
才華內涵都係不敵靚仔起跑線
Week 24 yui真係好得意
Feel到佢入黎已經覺得好大壓力 跟住佢一齊爆喊
Mayu真係好煩 洗唔洗咁chur
唔好再蝦我yui
你睇多幾集就知邊個先係chur
睇完week26 yui 真係好仆街
成日用一種勝利者眼神望住Mayu
新黎果個應該又係喲20頭
幾有趣啊
有個tomboy-ish嘅小翼之後
又有個feminine嘅男仔
畀朋友笑係咪住女仔房都無嘢 好似性格幾好
應該係 希望唔會比大叔蝦佢啦
開頭覺得飛機仔幾型幾陽光 但依加好假 好扮野
Week32預告 聖南騎左上noah度狂錫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞