[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
我覺得最hurt人都係都會男女阿光同向自己表白嘅女仔講無內涵
或者雄大呢啲喪失咗待人接物嘅小朋友

渣,你指成日玩女人就真係...... 期待又怕受傷害.... Btw 尋晚女友睇到女醫學生搵前男友,佢死口話個男人玩鳩佢
果集真係SAD, 但元氣又做得幾好, 帶返佢去橫檳再表白

醫科生唔知點解對佢無乜好感, in they city 初期鍾意信太美月
我都鐘意美月同美咲
美月好慘囉 比亞曼派卡 比飛髮仔差別對待 仲要比Tap搞到喊
美咲傻得黎好可愛 完全唔討厭 著睡衣果集比我都心動啦
睇完表白果集好憎太田 好彩最後有個暖男勇氣呵返

btw 岩岩睇完OND Week15 阿叔比人撚得好慘 好彩終於知醒
條安未可唔可以快柒啲走啊 睇到佢個閪樣就憎 佢憑咩可以講啲咁嘅說話俾人聽
其實呀叔剃左鬚都幾型
冇鬚靚仔過有鬚其實
咩靚仔過,根本藝人級數
都唔知佢留鬚嚟做乜,成個咸濕佬咁
安未卒業
始終東京夠城市感好正。雖然明知植入式廣告,但好似local 日本人都去食去玩,唔會差得去邊。官網有曬餐廳同地方名,準備跟住d location 去東京旅行
5月去輕井駅旅行會去冴沙
有官網
TERRACE HOUSE BOYS & GIRLS IN THE CITY:STORY
http://www.terrace-house.jp/inthecity/story/index.html
跟集數有地方名同餐廳名
有埋 music list 咁正既
兩個阿叔好似未見過後生女咁 團住佢轉
Shohey 今集喊哂口真係笑撚死人
安未條八婆終於肯走?即刻搵嚟睇先

舊版 Next door 有第 64 集了
Mai mai又開始撚化tecchan
睇完, 冇乜感覺, 換個人重好

另外next door岩岩睇到momo chan 走, 頂, 睇到眼濕濕
頂,momo 性格真係好靚
我永遠記得佢同王子示好(愛)嗰份知道自己永遠得唔到嘅知足同少女嘅純真
以前教tecchan拖手(而家諗返係冼鳩佢 )盡顯母愛
係呀, 佢覺得一個HUG, 錫一啖面已經滿足
性格真係一流
超鍾意OJI 果種直接
5月22號 先上第2季
唔明點解咁撚耐 5月8號都開第3季
明明日本NETFLIX個邊齊哂中英字幕
咁正 今晚番去試下開VPN先
有中文字幕架咩日本netflix
有啲會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞