[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
同埋呢套野越睇越假
睇佢地ig真實...同埋應該cut左好多野
...佢地未畢業前已搞
聖南有當眾問
之後至恩勁大方答完就逼問聖南係唔係去左整容,勁man
好睇到兩日追晒24集 痴線
琴晚煲左2集 今晚番去煲晒去
係bili bili睇緊BGND week 58左右,睇睇下有彈幕話”yo san不左人世了”....我嚇左一跳,即刻google,原來佢2015過左身 但係佢係TH明明仲好好的 點諗到現實中已經唔存在係世界上,好難接受
已經好多個禮拜冇睇過(SHION同翼B 走左之後就冇睇)

想知歌手係咪得左米定食檸檬?
好似今星期出

利申: miss左成3個星期
出左啦
佢食檸檬 勁尷尬
d人話noah之後溝掂左seina
岩岩開始睇 成日淨係識focus d女靚唔靚做乜9
唔靚都可以好多drama好好睇

例如Aloha state avian一拍埋去明顯爭d 但性格超好 又多劇情睇 影佢拍拖定事業都有趣
有d靚樣但無性格/唔係成日喺屋度既先最悶 名都記唔起
聖南都係鐘意食後生仔
shohei都算係好仔黎 係唔啱聖南
一開始以為佢無咩料到 但之後自己作埋歌做節目BGM 真心勁
好鍾意shohei
去日本買埋佢隻碟 啲歌好好聽 覺得佢好有才華
太好睇
三個男人喺房圍內講既野(例如雄大隻熊貓公仔)
啊叔同sean咁樣特登喺d女面前提起笑人都幾低裝...

尤其係啊叔 除左講雄大點不濟 自己諗住點教佢之外 完全無其他劇情/生活

係咁chur人d感情野 直接問人對其他housemate咩感覺
到人問佢係咪睇中ami又扮哂野話當妹

問佢鍾意ami啲乜次次都淨係答外表
約會過都淨係講到「wa呢type女我以前真係未見過」 好猥瑣
睇到13集 安未擺明係西 又幼稚又悶
兩條佬廿尾三十都仲係睇樣大過天
啲直女睇到真係心灰
佢單獨同人出去咁多次 淨係搵佢一個玩 又講咁多窩心野
無可能唔知比緊咩印象人
yuya無持續咁耐啦
有冇人同我一樣
好鍾意in the city既實里
好鐘意好鐘意
不理世事咁嘅性格好正
好正
自以為是都多
例如大志自己不斷見一個追一個 溝緊一個又喺人面前約另一個 仲好意思話cheri(?)多仔唔好
光就好唔理人感受 拒絕咪拒絕 仲數落人

OND開頭啲仔算性格最差
雄大係煩係幼稚但唔算惡意
Shion咁樣玩9個善良女仔 彈出彈入
三個男人(包括歌手)都係咁喺D女面前講大家壞話 返到房又扮fd
我諗Ami同光 甚至shion都係由細到大慣左畀d兵縱
lauren都有少少rude
可能架仔太祟洋 特別養到d mix做公主王子病

性格最好係Avian 傻更更又善良就美咲Arman

反而唔明Hansan join黎做咩 佢又唔係想拍拖又唔係要pub brand/做演藝野
咁都要join 佢女友都好難有安全感
呢套野真係好上癮
兩日睇晒opening new door 24week
即刻開始睇boys and girls in the city
有冇人知netflix幾時先會更新new door season4
心急可以用日本vpn 睇最新update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞