[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
好sad , 聖男堅係雞
緊係食嫩口啦 noah
教堂個場拍得好靚 好難相信一take 搞掂
但下集標題係「還是處女」
Yui 真係麻煩
其實off camera係點個個都有共識
硬係要拎出黎講話人假都有 自打嘴巴
諗返起佢開頭同比人話係墮落天使仲係度喊苦喊忽 真係好Juicy
呢集真係好峰迴路轉
最尾見到Yui個樣嗰下忍唔住拍手
得返最後三集咋
好期待Burning Christmas
最少4集 最少4集
屌左都仲係處女 咩料
仲要破處就黑腸,一定痛到仆街。
佢同肥阿叔講kiss個幕既伏線
完全鏡前鏡後兩個人 但又要俾人識穿
暫時咁多季最僧既一個
同之前發生過個單好似

aloha state個次仲恐怖 男女個樣都變哂lol
今次起碼男個邊無做(咁耐)戲
點解你地睇到新一集既,我最新都仲係40集
上dailymotion睇英文字幕
我見Netflix 有boys and girls in the city , 好唔好睇?
好睇
Yui 霸住個床位咁耐 原黎係咁樣用
YUI真係好撚乞人憎
Yui 真係好叉痴線
Risako 比佢轉移視線擺上枱好慘
Aio 食完就算 yui 呢啲女真係要唔過
呢幾集真係睇到嘩嘩聲係咁講粗口
我都覺得真係好精彩
啱啱先話自己淨係拖手
之後下一秒就篤爆佢

仲要同人_埋...真係爆到
最新一集真係好精彩
最衰唔識聽日文 如果唔係聽口述聲道一定好過癮
遲下出中文字幕一定要回味下
Yamachan 啲評論永遠都係咁高質

冴bb都忍唔住係ig講左句ぬは
太多人係ig鬧爆Yui
依家連ig都del埋 唔肯面對
劇透:
痴線 依集睇到有尷尬癌
yui係咁諗點反駁又扮眼訓個樣真係好正
題外話 有冇人覺得risako好gfable
依兩集開始覺得佢好正
佢同肥佬好sweet好想佢地一齊 可以比肥佬保護佢
佢D衣著品味, 真係唔太識欣賞
雖然有D衫都正常
Reddit好似有部分Another terrace有翻譯
最近睇返Risako同Yui一齊浸浴傾計個條片 女人真係好化學
Bass阿叔其實好識溝女煮野食勁,講野又正正常常,一黎就狂攻話自己鐘意你但唔太反感,學到野
唔開心有人企係你個邊支持 即刻加勁多分
但我覺得最後都係收好人卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞