[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
唉,諗起而家輕井澤兩條咸濕佬,一個圈外聖南,浪費哂
認真今季聖南返黎真係唔知做咩...參與感極低
好慢啊 唔係每個星期一集嫁咩

根本屌打全屋男人
冇人想理聖南 太老江湖
我入給好咸濕嘅普通麻甩佬,但都好鍾意王子,好好笑,好有趣
好咸濕嘅普通麻甩佬,但都好鍾意王子,好好笑,好有趣
唔好咁啦 遲啲出未有可能早啲出埋再下一集囉~
聖南本身第一次去都25歲算大,何況飽歷風霜.... 可能要有小朋友愛大姐姐.....

或要好有深度嘅男人開發,因為一般上少少年紀嘅膚淺男人(唔講)都鍾意返靚妹(安未/巨乳)
終於感受到佢地個聯系真係好close好真,之後Bng in the city 同 Aloha 講真hea左好多
終於感受到佢地個聯系真係好close好真,之後Bng in the city 同 Aloha 講真hea左好多

太好了!得到同伴!
如果睇過舊版,會發現都會係爾虞我詐(例如一開始嘅棒球仔事件,肉事件,女醫舊情人甚至最後廚師偶像事件,雖然有呢啲會幾戲劇化幾得意,但諗返都覺惡頂,會覺得人類係幾...... 仆街 )當然咁亦突出咗半田嘅率真,有啲想睇吓佢女友係幾幸運
Mono 走好想喊

講真,佢樣唔靚但好鍾意佢對人果種真誠

如果有個咁既女朋友真係好正
Mono 走好想喊

講真,佢樣唔靚但好鍾意佢對人果種真誠

如果有個咁既女朋友真係好正

呀呀呀同伴~~~~
我都係想有個咁嘅女友
安未 好惡頂
momo 真係世界級
佢錫王子果下真係
王子其實好鬼柒
今輯真係投入唔到感情去睇
今輯真係投入唔到感情去睇
有第19 集了
Netflifx 香港 終於出左SEASON 2啦 真係好撚慢
屌, 今集最尾好吊癮呀

btw, 冴b 同papa 對話真係好warm
又拖一集 應該唔會成事
但我見佢兩個既ig
會一齊出值d 活動
唔知呢

不過我都覺冴b 應該會推
今輯輕井澤唯一看點係shion同翼
但其實我完全睇唔出shion同翼之間嘅感情
Shion一直係「好好先生」,佢係處理同伴煩惱同人同人嘅距離都好適中
衰啲講句,連同班咸濕佬傾大波都無改表情同語氣
而家翼更加係堅強嘅隊長,玩咗咁多集都係hockey
同shion淨係出過一兩街(畫面上)咁嘅feel
所以我完全投入唔到佢地之間有幾火花
甚至shion表白完,翼無乜反應(同禮貌笑無乜分別)我當係比賽影響
而最新一集,其他男房客出埋聲,都係無咩好特別嘅感覺
到 shion 再開聲,我都係睇唔出翼有浮現到少女情感
真心連成輯嘅唯一看點都很淡

個唱歌佬同滑板佬,叔父拍檔
前者成段錄歌我第一次睇terrace house想飛嚟睇
後者迷完安未後無雪滑,完全無劇情
如果佢畢業就只會留低佢隔空(胸)按摩手勢嘅印象
聖南無嘢好做,我而家係舊版同最新版一齊睇
啱啱week73浸溫泉shot,同2018年而家俾人當係sexy yoga
原來都係無乜分別,都係情色姐姐(姨姨)擔當
麻由就無嘢好講,一開波就喊scene,完全係netflix派入去嘅臥底
呢輯都幾悶~
唔記得講埋,唱歌佬約聖南出街勁似netflix叫佢做
佢明明啱啱先同麻由做咗早餐friend,照佢一直同其他人隔離咗聖南嘅往績
無理由呢個moment開聖南路線
我自己好腹黑,一係就feel到麻由嗰邊無行,搵聖南備胎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞