[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
係啊
BILIBILI 無更新就要等官網
用咩VPN 介紹黎
有冇人覺得歌手好慘
睇左33集, 男既剩係鍾意一開始個男模鬼仔同埋歌手
鬼仔咁年輕但係最成熟係佢
歌手呢, 我真係好佩服佢好夠薑, 九州男兒
同埋睇得出佢為人好情深義重, 又有才華, 希望佢得到更好
睇左東京篇同Aloha,依家睇最新呢輯
唔知有冇人正得過智可子呢
我都想再有咁正既女
最正Lauren
Agree
Lauren > all
avian樣無咁標青
但係笑得甜 身材同性格都超好

反而覺得nikki吹大咗
Niki成個八婆樣
Chikako>all
原來已經出到41集 我仲睇緊36
無睇1個月到 missing左咁多
sota真係好靚仔
著衫又幾潮
但完全係一個唔識講野, insensitive既IT佬
有個靚樣反而令其他人以為佢係自大而唔係socially awkward
我唔覺得佢真係咁惡意
又再一次明白 有樣係冇用 最緊要性格
睇左最新一集 好重口味
masa完全係一個又毒又麻甩既痴漢 隔住個mon都feel到
嘩 ゲスの極み乙女 終於有機會比人識喇
不過masa真係好似痴漢
蘿倫根本就係完美嘅化身 行catwalk 嗰段
Lauren 好屈機 樣又靚 又有talent 20歲已經同好多大brand 合作
不過有種氣質令人覺得佢高高在上咁
睇到第四十集, 滑板仔真係好好運
咁岩而家男子組質素都麻麻地
聰太實在太唔識講野, 所以D女同佢相處覺得好唔自然, 真係哂左個靚仔外表
黑人就唔講啦.........
滑板仔FOR我仲有D中學生果種確定唔到自己鍾意邊果人既感覺。
男子組以我男性角度黎睇,宿舍長,歌手,Model走左之後真係冇咩人有男人味。聰太學你話佢真係唔識得同女仔講野,但老實講我認真覺得佢係真心膠,呢種人做朋友一流
佢似係太怕羞所以想用D特別少少既方法講出黎,可能係佢平時相處耐既朋友入面咁講係冇問題,因為大家都知佢係真心膠,但對唔熟佢既人黎講就真係好容易令人覺得佢係自大。

利申 同聰太有D位幾似,但冇佢咁真心 ,幾想識呢種人做朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞