[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
Netflix香港已經有得睇 慢日本少少

鐘意入面啲歌可以去Spotify 聽返
http://spoti.fi/TH6TV
今次場地係 輕井澤 間屋好撚靚
正呀一直有睇開 d 女好多都好靚
啱啱開始睇in the city,咁快又有新
個人覺得aloha state 最撚正
人靚 又鬼仔性格 無日本人咁撚麻煩
原來出左新一季,第一季(以netflix計)幾好睇,夏威夷睇左一集就唔想睇,始終都係想睇日本多d。
睇左今季第一集,好似各方面都比第一季差,仲要三條女得一個ok,連主持果個混血都有d殘。
睇多兩集 玩運動個女仔幾得意架
無可否認 今集開衰左個頭 選角麻麻
今季乜事
啲女咁樣衰嘅
好唔鐘意個個女大學生同雄大
一有佢地兩個獨處就飛
兩條友都唔知想點
個女仔唔鐘意佢又要同佢約會想點
又成日黑面
最中意做運動個女仔
MK仔真係好中二病 條女都僧到佢出面
翼冴同鬼仔好sweet 最鐘意睇
啱啊 條仔傻傻地 完全唔識講野
Mizuki完全冇存在感咁
其實就係有d問題 對比返 先有野睇 netflix 果第一季中尾段成班嘈交又係幾過癮
不過我都係鐘意上兩季隻slowdown 做op
第一季隻op好好多,好洗腦又好夾節目主題。
好彩睇wiki mk仔同mizuki 玩埋第9集就唔玩,mk仔雖然on9,但睇佢俾人鬧同笑都幾過癮,mizuki真係見到佢個樣都想佢快d走,換d新人入黎玩。
我冇睇之前個啲啊 aloha睇左小小
第一季好睇?
岩岩開始睇

今季安未
第一季好睇,aloha我就淨係睇左一集,比較唔到
屌呀 聖南又返黎做乜撚野
成個氣場好撚怪
Hawaii 個輯真係麻麻
我睇左一半都無睇落去
新呢輯 得閒睇先
b站search terrace house
得英文字幕 同仲翻譯緊
因為富士電視台個輯 真係好撚多集

最新opening new doors集數就去呢度搵
https://terriblehouse.com/
但得英文字幕

香港netfix應該一季季咁更新
原來第一季d 女仲好睇
三個都幾靚
正,搵左好耐都搵唔到netflix 之前果季,唔明netflix點解唔買埋之前果季
佢地兩個應該斬係model公司派黎
Lauren真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞