王者天下討論區

989 回覆
50 Like 2 Dislike
點解咁多人話恆騎會死?歷史上係秦十四年敗,而家先秦十一喎。定作者將兩合為一咁講?

未死住 今場會打勝杖 之後恆騎再攻陷幾座趙城 再之後果場大戰就要比李牧收皮

好似史記話佢,逃亡燕國

難得寫到佢咁型 又夠冷血

慶舍 李牧 玄峰 成日講睇穿 桓騎 的弱點

其實最大弱點係咪 火兔? 做返幾支出來一吹就各自逃命

留意返早兩卷,有半版大特寫李牧話雖然打敗仗,但係都有得著,就係搵到垣騎的弱點… 呢個鋪排之後佢點樣打贏垣騎

難得寫到佢咁型 又夠冷血

慶舍 李牧 玄峰 成日講睇穿 桓騎 的弱點

其實最大弱點係咪 火兔? 做返幾支出來一吹就各自逃命

留意返早兩卷,有半版大特寫李牧話雖然打敗仗,但係都有得著,就係搵到垣騎的弱點… 呢個鋪排之後佢點樣打贏垣騎

我覺得佢鐘意出擊,李牧一伏佢就玩完

初玩,GAME會送好多石,例如做少少任務就有
建議抽到6星先開波玩,好多人都係咁

首抽贏政… 應否繼續呢

贏政垃圾來,你試做幾個任務再抽,抽唔到重開過

好多都抽到6星先開始

淘寶都有好多首抽ACC賣,好平

好似有兩隻王者天下手機game?

首抽贏政… 應否繼續呢

好多都抽到6星先開始

睇官網應該得一隻
點解咁多人話恆騎會死?歷史上係秦十四年敗,而家先秦十一喎。定作者將兩合為一咁講?

未死住 今場會打勝杖 之後恆騎再攻陷幾座趙城 再之後果場大戰就要比李牧收皮

好似史記話佢,逃亡燕國

有史書認為, 桓騎就是 樊於期
最後逃亡去燕國既人, 係樊於期。

不過係漫畫入面, 桓騎和樊於期 係兩個人
樊於期 一早已經出左場, 當初太后叛變果陣, 叛軍將領

好多都抽到6星先開始

睇官網應該得一隻

有2隻,另一隻出左好多年,叫 英雄系譜

睇官網應該得一隻

邊隻好玩d

睇官網應該得一隻

邊隻好玩d

新呢隻好玩

首抽贏政… 應否繼續呢

好多都抽到6星先開始

岩岩下載左
巴打有無心得分享

首抽贏政… 應否繼續呢

好多都抽到6星先開始

岩岩下載左
巴打有無心得分享

我會開個post,做個祥細教學
出得好慢

每星期UPDATE
係上星期放左聖誕假無出1週,算係咁

你追HUNTER,就明 原泰久 算好勤力
王者天下-七雄GAME,我寫緊攻略
大家可以集中入去睇

https://lihkg.na.cx/thread/61175/page/1
大家可以集中入去睇

https://lihkg.na.cx/thread/61175/page/1

首抽吳慶 開唔開好
大家可以集中入去睇

首抽吳慶 開唔開好

其實都廢廢地?
因為 武 剋 智

而暫時 武將 當道

建議 麃公/[勇]王騎
大家可以集中入去睇

首抽吳慶 開唔開好

其實都廢廢地?
因為 武 剋 智

而暫時 武將 當道

建議 麃公/[勇]王騎

打到第三章 7抽都係得昌文君 睇黎都係重刷
出得好慢

每星期UPDATE
係上星期放左聖誕假無出1週,算係咁

你追HUNTER,就明 原泰久 算好勤力

算勤力喇
又唔拖戲 係佢要畫既野真係多
大家可以集中入去睇

首抽吳慶 開唔開好

其實都廢廢地?
因為 武 剋 智

而暫時 武將 當道

建議 麃公/[勇]王騎

打到第三章 7抽都係得昌文君 睇黎都係重刷

一陣5:00 會出 滕AND智王騎

不過 滕 應該都係一般,此終用劍
有無蒙恬 同好
飛信隊愈嚟愈強大

一早變左飛信軍了
飛信隊愈嚟愈強大

一早變左飛信軍了

羌瘣一個都三千人將 勁到
有無蒙恬 同好

最好笑係同佢老豆d 對話
留名 今日追到最新
始終覺得王騎之死係最撚正
飛信隊愈嚟愈強大

一早變左飛信軍了

羌瘣一個都三千人將 勁到

成功既男人背後一定要有個好老婆
有無蒙恬 同好

最好笑係同佢老豆d 對話

同老豆完全成反比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞