王者天下討論區

989 回覆
50 Like 2 Dislike
九座城既人入一座城

唔食晒啲糧就呃你啦

恒騎
咁多人
急不及待玩玩了
九座城既人入一座城

唔食晒啲糧就呃你啦

恒騎
咁多人
急不及待玩玩了

可能作者縮減劇情直接比李牧收恒騎皮 唔好咁期待
九座城既人入一座城

唔食晒啲糧就呃你啦

恒騎
咁多人
急不及待玩玩了

李牧收佢皮幾年後,位置在太行山周邊

桓騎1年後仲會威多獲,ko皇都守護神,先死
九座城既人入一座城

唔食晒啲糧就呃你啦

恒騎
咁多人
急不及待玩玩了

唔係話之後出逃到燕之後捉俾捉之後斬首送返秦咩

十一年,將軍王翦、桓齮、楊端和伐趙,攻鄴,取九城。王翦攻閼與、轑陽,桓齮取鄴、安陽。

十三年,桓齮伐趙,敗趙將扈輙於平陽,斬首十萬,殺扈輙。趙王以李牧為大將軍,复戰於宜安、肥下,秦師敗績,桓齮奔還。趙封李牧為武安君。

十四年,也就是趙王遷二年(前233年),桓齮從上黨越太行山進攻趙的赤麗、宜安(石家莊東南),與趙將李牧戰於肥下(宜安東北),為李牧所敗,逃至燕國(《戰國策》說是戰敗被殺,司馬光在《資治通鑑》記載「秦師敗績,桓齮奔還」)後無相關記載。
九座城既人入一座城

唔食晒啲糧就呃你啦

恒騎
咁多人
急不及待玩玩了

果個係第二個人
九座城既人入一座城

唔食晒啲糧就呃你啦

恒騎
咁多人
急不及待玩玩了

十一年,將軍王翦、桓齮、楊端和伐趙,攻鄴,取九城。王翦攻閼與、轑陽,桓齮取鄴、安陽。

十三年,桓齮伐趙,敗趙將扈輙於平陽,斬首十萬,殺扈輙。趙王以李牧為大將軍,复戰於宜安、肥下,秦師敗績,桓齮奔還。趙封李牧為武安君。

十四年,也就是趙王遷二年(前233年),桓齮從上黨越太行山進攻趙的赤麗、宜安(石家莊東南),與趙將李牧戰於肥下(宜安東北),為李牧所敗,逃至燕國(《戰國策》說是戰敗被殺,司馬光在《資治通鑑》記載「秦師敗績,桓齮奔還」)後無相關記載。

浄係呢到都打四年
幾時先哂滅六國
九座城既人入一座城

唔食晒啲糧就呃你啦

恒騎
咁多人
急不及待玩玩了

浄係呢到都打四年
幾時先哂滅六國

可能耐過海賊王 打哂四皇/世界政府
九座城既人入一座城

唔食晒啲糧就呃你啦

恒騎
咁多人
急不及待玩玩了

浄係呢到都打四年
幾時先哂滅六國

仲有荊軻刺泰皇,我諗都起碼攪5集
信會唔會寫做敗軍之將
信會唔會寫做敗軍之將

應該會改
麃公真係好撚型
信會唔會寫做敗軍之將

應該會改

輸左再第二次打佢都係副將,咪當寫主角慘敗再學到野

之後同王翦出連合軍
漫畫人516 個漢化今次高質左!
漫畫人516 個漢化今次高質左!
呢套野已經變左歷史漫 冇人記得漂 主角都唔記得😂

點會唔記得

信果把劍咩都擋到 咪就係漂既遺物

作者久唔久都有提下漂

點會唔記得

作者久唔久都有提下漂

把劍唔係政架咩?

點會唔記得

作者久唔久都有提下漂

把劍唔係政架咩?

政>漂>信
好似係
漂根本就係作者拎黎開頭既棄子 who cares

最後漂彈黎做last boss
一秒變神

一秒變神

Too much ff

一秒變神

Too much ff

下周又休刊
跟本之前打魏可以飛
果幾條火龍廢撚到
跟本之前打魏可以飛
果幾條火龍廢撚到

之前 黑羊之戰 都好多餘啦
慶舍, 紀慧 更廢.....完全無乜睇頭

最搞笑係, 秦軍 奪取黑羊之後, 又話黑羊係重要軍事據點, 要以黑羊做基地, 攻打趙國
點知家陣秦軍又玩兜路, 直接攻打趙國中心
其實無左黑羊之戰都無乜影響

反而打魏火龍係可以up LV
滕 升級成大將軍
王賁, 李信各殺一隻火龍, 升級成五千將, 下一步就是將軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞