王者天下討論區

989 回覆
50 Like 2 Dislike
好想睇廢柴信打敗仗之後重點夾硬比機會佢出場 又好想快啲睇到桓騎輸
已進入 王翦天下
仲有信會輸場勁 王翦執手尾

王翦天下
作者有d搞廢左 廢柴信
畫到去滅楚開會時,點都諗唔到幾年時間進步到同王翦同級
作者有d搞廢左 廢柴信

攻楚之前李信一定達到王翦個級數 ,廿萬伐楚大敗而回之後就真係王翦天下
黎緊滅六國 王翦一個打哂咁濟

佢打三個, 佢個仔打兩個, 滕至少都打番一個

滕 唔係一直守城咩??
王翦係咪痴撚線 根本滅6國功勞全部係佢
黎緊滅六國 王翦一個打哂咁濟

佢打三個, 佢個仔打兩個, 滕至少都打番一個

滕 唔係一直守城咩??

韓國係滕 消滅
王翦係咪痴撚線 根本滅6國功勞全部係佢

白起 仲痴線

周邊國家都是 白起打殘, 跟住後期秦國先可以咁輕易消滅六國
作者吹到王翦軍咁撚犀利
我真係諗唔通李牧之後點淨殺桓騎
作者有d搞廢左 廢柴信

攻楚之前李信一定達到王翦個級數 ,廿萬伐楚大敗而回之後就真係王翦天下

到時一定是大將軍,雙方才在朝廷上並列

有無shop 地址

呢隻一番未見過😍岩岩新出?

新出
呢隻最終賞黎 有得散賣我直接買左返屋企
我係現時點買
有2-3間有得抽
a賞係呢個色

王騎真係好撚型

巴打,邊間有
最新一集情報

應該係攻佔小城,將D難民趕去鄴城, 制造糧食危險

令我諗起 火鳳郭嘉攻打徐州
好想睇作者點畫攻楚
因為睇返歷史信真係好撚柒
有排畫
睇睇下唔記得左其實係滅左泡茶國先到趙國
而家一路做真係會覺得王翦會做到個戰局好大轉變
最新一集情報

咁樣都諗到
最新一集情報

咁樣都諗到

好絕
最新一集情報

咁樣都諗到

好絕

又有可能派 秦軍假扮難民 混入其他城市/ 鄴城

桓騎成日玩呢招
好想睇作者點畫攻楚
因為睇返歷史信真係好撚柒

熱血漫畫, 好多主角都試過 輸到仆街, 跟住重新振作

可能 李信攻楚果陣, 好有自信, 點知大敗
跟住重新振作.........
有排畫
睇睇下唔記得左其實係滅左泡茶國先到趙國
而家一路做真係會覺得王翦會做到個戰局好大轉變

韓 > 趙 > 魏 > 燕 > 楚
不過滅楚之後, 趙燕 仲有D殘勢力留係到, 最後搞掂佢地之後, 再去滅齊
作者吹到王翦軍咁撚犀利

有無諗過王翦可能唔想恆騎留低
作者吹到王翦軍咁撚犀利

有無諗過王翦可能唔想恆騎留低

打完鄴城之後, 王翦就暫時停手

然後桓騎帶領一支獨立秦軍, 繼續深入趙國攻打, 結果遇上李牧..........

有無shop 地址

呢隻一番未見過😍岩岩新出?

新出
呢隻最終賞黎 有得散賣我直接買左返屋企
我係現時點買
有2-3間有得抽
a賞係呢個色

王騎真係好撚型

巴打,邊間有

現時點一上樓果幾間鋪
咁耐唔知有無了
前排睇完舊既ametalk介紹王者天下
結果追到停唔到手,用左幾日追完
但一諗到作者畫左10年先畫到咁
幾時先有結局睇
真係趕走難民
王翦:黑暗兵法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞