王者天下討論區

989 回覆
50 Like 2 Dislike
冇得睇成個星期好辛苦呀
冇得睇成個星期好辛苦呀

起碼等多2,3話先同李牧直接交戰
其實李牧係武方面去到邊個位?
分分鐘主角已經好打過佢
分分鐘主角已經好打過佢

一定留比佢威的,伏線都有講

反而覺得作者會安排神打佬會由李信kill佢
歴史神打佬,攻蕞失敗,就消聲力跡
分分鐘主角已經好打過佢

一定留比佢威的,伏線都有講

反而覺得作者會安排神打佬會由李信kill佢
歴史神打佬,攻蕞失敗,就消聲力跡

神打佬吹到成套野最好打
實係留比信打
佢對劇辛個時比起對王騎個時又強左
李牧真係越來越廢
比 王翦 嚇到出汗

基本上目前為止, 王翦vs李牧, 都是王翦一定處於上風

李牧係列尾放左個陷阱, 王翦馬上搵到方法破解, 仲可以反過來比番個陷阱李牧踩
李牧真係越來越廢
比 王翦 嚇到出汗

李牧係列尾放左個陷阱, 王翦馬上搵到方法破解, 仲可以反過來比番個陷阱李牧踩

就好似上面有其他巴打講

其實李牧幾次啲計都俾人破,只係神打佬救佢
李牧真係越來越廢
比 王翦 嚇到出汗

就好似上面有其他巴打講

其實李牧幾次啲計都俾人破,只係神打佬救佢

李牧 = 火鳳既賈詡

明明歷史好勁, 但漫畫搞到佢地好柒
唔關佢地事既戰爭, 都強行加插落去

例如, 合縱軍之戰, 今次秦國攻鄴城之戰
唔係李牧帶領, 作者都安排李牧帶兵

赤壁之戰, 唔關賈詡事
但陳某就安排 賈詡帶兵
李牧之後仲可以威多一次先玩完既
517 情報
http://onepiece-naruto.com/blog-entry-2556.html

竟然係叫桓騎攻鄴城!????
517 情報
http://onepiece-naruto.com/blog-entry-2556.html

唔知點解覺得好合理 可能因為佢會屠城 埋低日後李牧全滅佢既伏線
517 情報

唔知點解覺得好合理 可能因為佢會屠城 埋低日後李牧全滅佢既伏線

其實我覺得係 王翦 特登叫友軍去打, 自己保存實力

家陣每次同敵人交戰, 王翦 都係叫 桓騎軍/山之民/飛信隊/王賁 去打
自己係旁邊食花生, 保留實力

有D似 日本侵華果陣, 國軍去打日軍
共軍 係後方食花生........等國軍和日軍兩敗俱傷

最後成功攻佔鄴城, 但桓騎軍, 山之民都傷亡慘重
唯獨王翦軍 傷亡輕鬆

但最大功勞依然是王翦, 因為佢係總指揮
517 情報

家陣每次同敵人交戰, 王翦 都係叫 桓騎軍/山之民/飛信隊/王賁 去打

唯獨王翦軍 傷亡輕鬆

連自己個仔都唔放過
517 情報

唯獨王翦軍 傷亡輕鬆

連自己個仔都唔放過

壁:我永不再信任這個人
517 情報

唯獨王翦軍 傷亡輕鬆

連自己個仔都唔放過

壁:我永不再信任這個人

如果真係嘅王翦就係大仆街嚟
返工啲老屎忽咁,嘢就你做,功勞就自己拎
個鳩頭,係王都守護神?

個鳩頭,係王都守護神?

真係一個鳩頭黎
個鳩頭,係王都守護神?

真係一個鳩頭黎

媧燐:此人給我生擒返來
個鳩頭,係王都守護神?

司馬尚係捲髮 呢個應該係王都守護神啦

你地有冇認真睇嫁

李牧前幾集下令 王都守護神扈輙 帶領五萬大軍去奪回 列尾
斷左秦軍 回國之路

而李牧今集係邯鄲 ,又點樣用 扈輙 見面呀

呢兩個新出場既人物, 係前三大天藺相如 既手下
佢地想帶領兩萬精兵去 鄴城

但李牧話唔洗, 因為鄴城有「趙國最強軍隊」守住
個鳩頭,係王都守護神?

你地有冇認真睇嫁

斷左秦軍 回國之路

好想快d睇司馬尚 同楚之猛虎
個鳩頭,係王都守護神?

你地有冇認真睇嫁

斷左秦軍 回國之路

好想快d睇司馬尚 同楚之猛虎

其實楚都幾尾機

新世代有十弓麗,莫邪刀,
大將有鍋鏻,猛虎
遲d仲有昌平君加盟

仲有幕後武將廉頗,介子坊同另一個十弓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞