王者天下討論區

989 回覆
50 Like 2 Dislike
王翦郁一郁支矛做咩鳩

性暗示
王翦郁一郁支矛做咩鳩

性暗示

被王騎看中了的男人
啊…我知了,蝗蟲

簡而精

我知了…中国人

自古以來就係蝗蟲

打完鄴城之後, 王翦就暫時停手

然後桓騎帶領一支獨立秦軍, 繼續深入趙國攻打, 結果遇上李牧..........

如果恆騎深入後比李牧做低 係王翦故意促成 為既係睇出李牧既弱點 咁佢都好癲下

其實黑羊戰,李牧都話過已看穿桓騎弱點
埋下全滅佢伏線

都唔可以排除王翦用佢黎搵出李牧既弱點

之前一早試過用壁做餌引姜燕出黎

我覺得 王翦, 桓騎 呢兩條友仲屈機過李牧

李牧 同王騎/劇辛/麃公打, 次次都比人識破左D計謀
跟住就叫龐煖去單挑直接殺左對方

桓騎就有D 小聰明, 成日諗到D奸計去害你, 搞到你頭暈
王翦就有大智慧, 好似火鳳D軍師咁, 諗到好多步之後既野,又識得見招拆招

如果作者有心將李牧設定成boss, 就唔好搞到李牧咁柒啦

今次王翦vs李牧, 李牧次次都比王翦既舉動嚇親, 十足十弱智咁

其實係漫畫入面 李牧啲計策已經好絕同計到好盡下

打王騎係雁門果邊突入戰場 就算龐煖真係死左佢都會清到秦軍場

趙秦同盟果陣秦國打魏國 李牧一眼就睇穿昌平君打山陽既意圖 連昌平君都話佢打山陽係步儲緊之後打六國既計劃 冇諗過會有人諗到

打剧辛已經打到燕軍劣勢 龐煖出場係用黎打主將用

合縱軍果到打叢城 如果唔係楊端和早左一日到 佢已經殺到秦王政

秦國攻鄴 佢又削左列尾既實力 等攻鄴係正常情況下唔會成事

桓騎我覺得係邪道計謀好勁 用啲非人手段用到極致 加埋打心理戰方面係專家 但佢始終係一個將領 國家之間局勢分析果啲佢有能力但唔會係好強果種 能力範圍係戰場上

而王翦根本就係一個bug唔評論

李牧係國君唔信任同埋對手實力多少有差距下 其實已經超晒班 佢又要上前線又要好似昌平君咁製定計劃

如果無龐煖, 佢應該一早比 劇辛/麃公 斬死左

劇辛難啲 李牧武力低唔得去邊
講開又講

上集出場果個 司馬尚,, 好似無乜人留意佢

佢將來會做李牧副將, 一齊打敗秦軍
王翦郁一郁支矛做咩鳩

性暗示

今話三個新世代+河了豺完全跟唔上王翦,最失望係河

仲話要做大將軍
以後都係直接改名做王翦天下吧

仲話要做大將軍

反而 羌瘣 仲醒目過佢地
今集講左句:「蝗蟲」, 睇來羌瘣 都明白王翦想做乜

講開又講, 羌瘣將來有冇機會脫離 飛信隊, 自己獨立領一軍呢??

如果羌瘣成世跟住飛信隊, 根本做唔到大將軍, 只能成世做 李信既副將

仲話要做大將軍

講開又講, 羌瘣將來有冇機會脫離 飛信隊, 自己獨立領一軍呢??

如果羌瘣成世跟住飛信隊, 根本做唔到大將軍, 只能成世做 李信既副將

李信就算啦 點爆左武力同體力 零智力 要河了貂補返依個缺陷

王賁同姐控太重視兵法書上面既野 冇王翦果種就地取材既能力 上兩集仲係圍繞昌平君既計劃就知

羌瘣係好耐以前就係飛信隊既智囊 打左咁耐仗都有比人話係天資聰穎 而且佢本人唔係果啲好死板既人 我諗咁樣影響佢思路冇咁受限制

仲話要做大將軍

王賁同姐控太重視兵法書上面既野 冇王翦果種就地取材既能力 上兩集仲係圍繞昌平君既計劃就知

羌瘣係好耐以前就係飛信隊既智囊 打左咁耐仗都有比人話係天資聰穎 而且佢本人唔係果啲好死板既人 我諗咁樣影響佢思路冇咁受限制

羌瘣係連兵法都冇學過,全部憑感覺
講開又講

見佢靚靚仔仔咁,髮型又別樹一格… 遲D 戲份應該好重下
有無人記得,秦軍出兵之前,王翦同昌平君佢地晌城樓上面閱兵嘅時候,王翦講左句:「我有一個要求…」之後個畫面就轉鳩走左

有無人知道佢要求咩呢?
有無人記得,秦軍出兵之前,王翦同昌平君佢地晌城樓上面閱兵嘅時候,王翦講左句:「我有一個要求…」之後個畫面就轉鳩走左

有無人知道佢要求咩呢?

王翦:我贏左我要番我王家支茅

有無人知道佢要求咩呢?

乜唔係話要求可以按情況不跟從昌平君既戰略黎行咩?

有無人知道佢要求咩呢?

乜唔係話要求可以按情況不跟從昌平君既戰略黎行咩?

打完鄴城之後, 王翦就暫時停手

然後桓騎帶領一支獨立秦軍, 繼續深入趙國攻打, 結果遇上李牧..........

如果恆騎深入後比李牧做低 係王翦故意促成 為既係睇出李牧既弱點 咁佢都好癲下

其實黑羊戰,李牧都話過已看穿桓騎弱點
埋下全滅佢伏線

都唔可以排除王翦用佢黎搵出李牧既弱點

之前一早試過用壁做餌引姜燕出黎

我覺得 王翦, 桓騎 呢兩條友仲屈機過李牧

李牧 同王騎/劇辛/麃公打, 次次都比人識破左D計謀
跟住就叫龐煖去單挑直接殺左對方

桓騎就有D 小聰明, 成日諗到D奸計去害你, 搞到你頭暈
王翦就有大智慧, 好似火鳳D軍師咁, 諗到好多步之後既野,又識得見招拆招

如果作者有心將李牧設定成boss, 就唔好搞到李牧咁柒啦

今次王翦vs李牧, 李牧次次都比王翦既舉動嚇親, 十足十弱智咁

其實係漫畫入面 李牧啲計策已經好絕同計到好盡下

打王騎係雁門果邊突入戰場 就算龐煖真係死左佢都會清到秦軍場

趙秦同盟果陣秦國打魏國 李牧一眼就睇穿昌平君打山陽既意圖 連昌平君都話佢打山陽係步儲緊之後打六國既計劃 冇諗過會有人諗到

打剧辛已經打到燕軍劣勢 龐煖出場係用黎打主將用

合縱軍果到打叢城 如果唔係楊端和早左一日到 佢已經殺到秦王政

秦國攻鄴 佢又削左列尾既實力 等攻鄴係正常情況下唔會成事

桓騎我覺得係邪道計謀好勁 用啲非人手段用到極致 加埋打心理戰方面係專家 但佢始終係一個將領 國家之間局勢分析果啲佢有能力但唔會係好強果種 能力範圍係戰場上

而王翦根本就係一個bug唔評論

李牧係國君唔信任同埋對手實力多少有差距下 其實已經超晒班 佢又要上前線又要好似昌平君咁製定計劃

如果無龐煖, 佢應該一早比 劇辛/麃公 斬死左

劇辛難啲 李牧武力低唔得去邊

有睇外傳就知李牧都好打得
下星期,日本黃金週休刊
下星期,日本黃金週休刊

下星期,日本黃金週休刊

算好啦,比作者休息下
佢d畫功唔簡單

佢1年休刊都唔夠5次

比起全職獵人
而家睇到王騎死
好撚型
信幾時先會大個d 好似一直都係咁矮咁
而家睇到王騎死
好撚型
信幾時先會大個d 好似一直都係咁矮咁

王騎其實一出征就死鬼左
不過都係咁型
講開又講

見佢靚靚仔仔咁,髮型又別樹一格… 遲D 戲份應該好重下

李牧講司馬講到鬼咁勁,咩實力位列三賓周。一早鋪好哂
終於有同好

我buyee買左騎馬王騎
後日到貨

仲話要做大將軍

羌瘣係連兵法都冇學過,全部憑感覺

李信 其實就同 路飛, 鳴人 一樣, 都是「熱血笨蛋」
熱血漫既男主角都係咁既性格, 成日好似低B仔咁, 靠鬥志取勝

不過作者好耐之前都描寫 李信是本能型武將,即係類似 麃公果類
一開始向前衝左先

不過麃公 一方面向前衝, 另一方面都會諗下D計策
但李信就真係得個衝............
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞