(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(12)

1001 回覆
220 Like 3 Dislike
打緊
加油
推!
pushhh
正當我踟躕應該怎樣做的時候,我瞥見其中一個包廂的門敞開,走出了兩人,一名金髮的女生,背影酷似柳豔的,她與一名同樣是金髮的青年牽著手。

我連忙跟隨,只見他們走進了男厠,當我走進了男厠的時候,從虛掩的厠格門縫裡看到柳豔與那名金毛青年親吻。

那名金毛青年還肆無忌憚對柳豔上下其手,看到這裡,怒火衝霄的我立時衝上前,推開那名金髮青年,然後一拳打在對方的臉頰上,把他打得跌坐在馬桶上。

那名金髮青年想不到會有人突然衝進來揍他,他想作出反抗,但我佔了先機,以阿益教我的套路與他混戰,發了瘋的我,沒有理會對方施加在我身上的拳腳,狠狠地把對方揍打。

正所謂狹路相逢勇者勝,對方很快便招架不住,被我打慘了。

這時,柳豔拉著我道:「痴線架你?做咩打人啊?」

我住手瞧向柳豔,柳豔拉著我走。
我們走出了co co queen,向眾安街的方向一直走,走到附近一個公園時,柳豔問道:「你傻咗啊?無端端打人,你知唔知佢係邊個?」

我冷冷地道:「佢係你男朋友?妳心痛我打佢。」

「佢唔係我男朋友,我如果唔拉走你,你靜間會畀人打死啊!佢係依一帶嘅古惑仔,有十幾條靚跟佢,靜間佢CALL馬,你可以一打十咩?佢地打到你殘廢都仲得啊!」

我沒有理會那個金毛飛來頭有多猛,我的焦點放在別處,問道:「佢唔係你男朋友,咁你地頭先又喺厠所做啲咁嘅野?」

柳豔別過頭來道:「佢畀錢我就可以做,同樣你想同我做,畀錢我就可以喇!」

我聞言氣得把柳豔的手甩開,怒道:「畀錢妳就可以?只要有錢妳就唔理對方係邊個,都可以上床?董老師、丁老師、南乳佢地畀錢妳,所以妳就同佢地做?」

「咦!你點解對我嘅野咁清楚?」柳豔展現出一個別有意味的笑容,道:「細路,我上次同你做,無收你錢,不過今次你想同我做就要畀錢喇!」

我努力克制著怒火,道:「我唔單止偷睇過妳本記事薄,仲見住妳同丁老師入去女厠,妳唔係咩焰兒,妳係柳豔學姐。」

柳豔冷笑道:「發神經,我根本唔識你,唔知你講咩?」
我點了點頭,然後歇斯底里道:「妳唔知我講咩?如果上次喺8座唔係我,妳死咗喇!我搏咗命救妳,妳依家同我講唔識我。」

「得喇!得喇!你講咁多野,無非想同我做嘖!見你頭先為我打交,我唔收你錢同你做,OK?」

柳豔想牽著我的手,我反過來握著她的手腕,喝道:「妳癲夠未?我求下妳醒下啦?」

我伸出了手,柳豔以為我想摑她,微微縮了縮頭,我一把將她的那金色曲髮扯下,還原出柳豔那頭又黑又柔的青絲。

我把假髮摔在地上,哀求道:「學姐,妳醒啦?好唔好?」

柳豔潸然淚下,雙手抱頭,哭道:「我唔想畀你見到我咁嘅樣。」

柳豔想轉身離去,我一把拉著她的手袋道:「學姐,妳唔好走啦!妳畀我幫妳啦!」

柳豔啜泣道:「放開我,我唔想畀你睇到我咁樣,我有幾痛苦,你唔會明架!」

柳豔和我猛力拉扯角力下,她的手袋斷了線,掉用地上,不少物件從手袋裡彈出。

我看見了一把美工刀,於是把它撿去。

柳豔瞧見我拿薯亮晃晃的美工刀,詫異道:「你想做咩啊?」

我慘然道:「學姐,妳話妳好痛苦?我唔明白妳?」

話畢我猛力揮刀,鮮血飛淺。

我的手腕上多了一條不算淺的血痕,鮮血汩汨從腕上流出,我道:「頭先我發現妳手腕上有好多刀痕,妳一定好痛苦,妳話我唔明白妳,我依家嘗試感受災一樣嘅痛。」

淚眼迷離的柳豔,拿出紙巾按在我的傷處止血,搖著頭道:「你好傻啊!我唔值得…我唔值得你對我咁好架!」

我以另一隻沒有受傷的手撫著柳豔的臉頰,點頭道:「值得架!為咗妳值得架!」
同咩意呀
上少一陣水就個個都話唔記得我
成皇志都好嘢啦
我走都冇搞咁多嘢 我覺得果陣係想快d趕我走囉
而家對住學姐就可以犧牲自己隻手都得

春巴 我嬲啦 我真係嬲啦
唉 所有男人都只係識得鍾意大波妹 嗚

都唔係

𠴱陣妳都第一女角

又有幸福家庭

追尋夢想離開
算好好架喇

畀返啲位其他角色發揮啦
𠝹手𠝹女,哩招高
大鳩志幾時進化左做情聖
嗚 我唔抵得成皇志為學姐𠝹手
我要咒春巴愈嚟愈多正皮 讀者節節上升

PS春巴可唔可以講我之後遇到個好男人
根本我就係呂靜宜 唔係戲嚟
春巴 你話係咪啦
我知之後d劇情ga
其實我地都好掛住你
終於有人話掛住我啦
個個成日掛住學姐嘅身材
真係好入戲
根本我就係呂靜宜 唔係戲嚟
春巴 你話係咪啦
我知之後d劇情ga
其實我地都好掛住你
終於有人話掛住我啦
個個成日掛住學姐嘅身材

希望你會係英國留耐啲,唔好咁快返黎阻住大鳩志食女啦

btw, 大鳩志醒水快啲帶學姐去爆房啦
頭大龜死開啦 你女神手指甲個崩你都未掂到
仲學人講咁多嘢

我阻佢 你係度未又係督眼督鼻
唉 我比人強吻仲要無咩戲份
出黎串場都係博下佢注意炸

好行夾唔送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞