903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
畀𠮟咤樂壇佢都好啲 叫佢拍梁文禮啦
總之佢之前講咗兩個mean事都畀森美踢爆之前已經講過 佢自己都知 仲講到明係博森美唔記得 最尾補鑊就話仲有一個關於阿媽嘅故事 內容唔重要 總之就係佢串咗老母一野咁啦 都係廢嘅
點解歐陽志強會係毫無先兆既情況下完左
早收皮好呀
利申今朝聽公子會重溫,唔知完左
好明顯係大眾既心底話
小儀即刻大叫好mean, 我心諗個時西瓜應該呆左
而家好鐘意聽聖艾粒忌廉夜校,寶寶很苦
真心痴線
"我以為你唔記得添"
有無真係咁hea啊
連食物都係聽眾準備埋
連人地個名都無都可以唔提

所以話dj都係人 邊有咁多故事
係要有啲誇大 有啲創作 要有講故事能力
根本西瓜 朱傑 有時連小儀都麻麻

反而歐楊志強 我覺得係編排唔好
擺左係早霸王前 早期幾好
後期啲水準參差啲 有時中聽眾想聽咩 有時唔中
但覺得有班後生可以創作下 feel到佢地有heart

講真個十分鐘 你想聽西瓜係度係啊係啊
定聽下廣播劇 咁我寧願聽歐楊志強 起碼有內容 有故事
強姐岩口味d,歐陽聽落似d溫室小花咁
得閒淘寶同周街食
雖然強姐係麻甩型但感覺貼地d
飲飲食食之餘起碼知道港事...
廣播劇?有咩內容呀 18樓c座都係幾條友吹水都有內容過呢套垃圾啦下話
我指相比起西瓜個種零內容準備
咁18樓c座又有內容好多 又諷刺時弊又貼地
聽落先知原來仲有職升!?
傑傑都話有進步吖

請問西瓜有咩進步過?
越黎越hea就有

有後台hea做等升做高層 ?
今次呢壇野真係好嚴重既問題 完全睇到佢態度有問題
根本唔尊重個節目 唔尊重d觀眾
阿西瓜姐 真係要叫聲你阿姐啦 冇心做既走啦好嘛?
西瓜進步緊?
唔係掛。。。
今朝試食環節啲食物已經唔係佢準備
仲要連聽眾係邊個都唔知

講mean嘢又無準備 仲要明知repeat過
都仲想搏大霧過骨
森美俾多次機會佢講 又repeat又俾人揭穿 仲死撐

好 當今日特別衰係過別例子
但平時試食啲資料都唔足 成日俾森美問到口啞啞啦
公佈答案時仲要成日攪錯a同b

咁都叫有進步? 準備多咗?

係 姑媽有時啲嘢係無咁有趣
但起碼有準備唔會搏大霧 有時仲救到場添

聽年尾精華起碼 森美 姑媽 傑傑 都有精彩攪笑嘢
但西瓜呢?
真係可有可無囉 咁hea不如唔好做 仲要唔覺自己有錯嗰吓堅
老實講 姑媽最廢 佢都叫有返咁上下年資都仲可以做成咁...西瓜後生都慢慢進步緊

但姑媽緊左大哥咁多年都係咁...無森美嘅話早霸王可以唔洗聽
西瓜進步緊?
睇得出準備多咗 不過佢急才唔掂

森美都唔係勁有準備 不過佢急才掂 又夠經驗

姑媽無森美嘅急才 西瓜負責準備又唔關佢事
唔係掛。。。
今朝試食環節啲食物已經唔係佢準備
仲要連聽眾係邊個都唔知

講mean嘢又無準備 仲要明知repeat過
都仲想搏大霧過骨
森美俾多次機會佢講 又repeat又俾人揭穿 仲死撐

好 當今日特別衰係過別例子
但平時試食啲資料都唔足 成日俾森美問到口啞啞啦
公佈答案時仲要成日攪錯a同b

咁都叫有進步? 準備多咗?

係 姑媽有時啲嘢係無咁有趣
但起碼有準備唔會搏大霧 有時仲救到場添

聽年尾精華起碼 森美 姑媽 傑傑 都有精彩攪笑嘢
但西瓜呢?
真係可有可無囉 咁hea不如唔好做 仲要唔覺自己有錯嗰吓堅
能力廢無心做
Mean野上下網睇都大把貨
唔講雙登去baby kingdom 都抄到唔少
井底蛙仲撚易睇報紙副刊
森美d貨咪又係新聞野
4個都無心做
但人地森美醒目以前睇得書多9up賣舊貨都贏另外3個
啱啱聽口水講環保野麻利真係好難頂,話咩覺得從事回收業嘅應該要賺大錢,你老母都on99,咁撚天真幼稚,紅衫魚幾錢條你都唔知啦大愛撚
啱啱迪偉話歐陽志強暫停
原來只係暫停唔係完?

最好就好似爆足一周咁暫停之後永遠唔做返
聲好但叫佢入歌入好啲
成日入到把聲撞歌詞
佢好似就放大假,個朝播和每天講再見個時講
如果係暫停都好啦
姐係商台終於收到風呢個劇幾廢
老老豆豆雖然好多人屌但健吾入歌入得幾好
講西瓜廢,你聽七點個時段會仲 feel 到
真正搵佢黎攝時間
一點 881 何飛鳳先正
一個人孭食完飯位,聽完會醒神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞