903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
歐陽志強完左啦~~~~!!!!歐陽志強完左啦~~~~!!!!歐陽志強完左啦~~~~!!!!歐陽志強完左啦~~~~!!!!歐陽志強完左啦~~~~!!!!
終於收皮
完全唔覺得佢會完就比人收皮
唔想上網聽返但想知佢結局
上次聽係志強唱歌
西瓜做乜事呀 抵俾人鬧
佢真係痴撚線 返工咩都唔做
仲係咁:「係呀~係呀~」 好似係節目效果屈佢咁

不過都係算撚數 後台夠硬 有返工算係畀面
其他佢每日嘅所作所為
都mean緊啲勤力嘅DJ 同所有志願做DJ嘅人

BTW聽眾哥哥好嘢
西瓜做乜事呀 抵俾人鬧
有乜問題
佢一向都係咁
西瓜俾邊個鬧?
痴線踢波個個都一定講過
咁番工都得
笑到我仆街

我都明明記得聽過佢講件mean事
肯定講過啦 當啲聽眾弱智㗎
仲可以話自己今日講咗兩個 問返森美轉頭

我開始有啲羨慕佢有個咁叻嘅老母同屋企人
急急子好造作
西瓜做乜事呀 抵俾人鬧
有乜問題
佢一向都係咁
痴線踢波個個都一定講過
咁番工都得
肯定講過啦 當啲聽眾弱智㗎
仲可以話自己今日講咗兩個 問返森美轉頭

我開始有啲羨慕佢有個咁叻嘅老母同屋企人
我係估唔到森美記得
呢野真係抵死
傑傑係assistant producers
森美做左咁耐先升職
商台真係無人
呢2件極品越來越多節目做
痴撚線 真係聽到嬲 呢d垃圾炒左佢啦
個西瓜當聽眾係on9? 自己明知講過都仲講想側側膊
次次最基本野都做唔好 黎返工定黎玩呀 零準備?!
d口吻仲要咁厚面皮 嬲到即刻熄左收音機
有後台係大哂架啦
最後仲要連不孝同mean都唔識分
好撚嘢
佢唔係唔識分 肯定係冇諗過求其搵件事出嚟講
講阿媽實冇死
咁又係 講呀媽 森美實唔屌得
夠晒大枝嘢
on9唔緊要 做功課都唔識真係去死啦
電台已經冇人聽 家陣仲要有埋西瓜同麻利呢啲 堅係等死
森美都幾慘 都叫做到上晒位啦
幾廿歲人都仲要日日live咁俾隻廢物撚狗咁撚
真係唔係人人可有依種體驗 HAHA....
其實西瓜咁撚hea 求其夜晚畀一個鐘佢講下音樂咪算 又唔怕得罪佢後台 講音樂又冇咁易出事
邊得呀 咁委屈
之前佢都成日有意無意暗示俾啲fd嫌棄佢份工低人工
如果仲要無得拍住森美小儀 好無面㗎
你知啦人哋讀名校 個個fd都非富則貴要有頭有面
冇聽,可唔可以解釋下,麻煩曬
其實西瓜咁撚hea 求其夜晚畀一個鐘佢講下音樂咪算 又唔怕得罪佢後台 講音樂又冇咁易出事

佢朝早咪有個節目
仲要佢返夜佢啋你都傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞