903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
檸都走
睇埋個樣先講
下,阿檸走?
其實覺得檸同Oscar夾得幾好
大家都有自己睇法又唔會淨係buy自己嗰套
啲訪問又無咁公式化

雖然有啲可惜 不過出去闖下都好
肯不斷求變先係佢地特別嘅地方

要夾麻利就真係。。。
Good luck
急急子不知幾正
阿檸會唔會係全力去99台?
人工低到去做雞雞舞台劇都唔做dj?
Viutv 仲有冇做
其實比起阿檸,反而中意oscar多啲,但估唔到檸會走,見佢地搞校園舞台劇好似搞得幾好。
麻利認叻港嬸!
阿檸都走?⋯⋯
到底下星期啲節目會變成點⋯⋯
下個禮拜真係商台地震
月尾?都走得幾急
係咪商台無錢炒人
唔係
西瓜佢地一齊跳去hk01
檸就唔知係咪去99台
Oscar係幾好嘅,但佢自己都未敢一個人撐起個節目
唔係點會要夾麻利⋯⋯
Oscar拍住個同自己年紀差唔多嘅,諗法都會接近d
拍麻利真係棧搞
想像唔到點做節目
麻利連Do姐個節目都做得衰,真係堅過石堅
西瓜去hk01就好閒,堆垃圾姐
檸走真心sad
麻利算把啦
#在日落前交換日記
同事 OSCAR

我走啦,都估唔到,終於都要離開哩個地方。哩廿幾年嚟我都經歷咗大大小小各種風風雨雨,一直遇到好多有心人,喺工作上,工作下,工作左同工作右都幫咗小弟好多忙,我都去到一定嘅年紀,係時候出去闖下啦,人生短短,我都想試下自己可以去到幾遠。

突然咁樣講,真係唔好意思,請容許我任性一次。可能你都會覺得有少少無所適從,但係你應該好快可以習慣,我對你,係有信心嘅。短短一年合作時間,成績唔敢講,但係的確係好開心,而且我地都發掘到幾多可能性吖,今次我地試多一個可能性,試下分開吖。

祝工作一切順利,事事蒸蒸日上,請好好保持住自己辛苦得嚟但係開心嘅節目風格,今日再見,但係去到邊都好,只要天空亮起支力會嘅燈號,我都會極速趕到現場,江湖再見,好,最後,走要走得瀟灑,我放假啦,BYE。

同事 薛晉寧

祝我地,去到邊都要發光。月亮的發光方法。Lovely Summer Chan
PS. 代班靠晒麻利有隻小綿羊 啦
係咪轉節目時間表
老老豆豆雖然講解得唔係特別好但因為「檸卡組」睇多左漫畫
唔捨得組散
星期三悲劇黎
2條友都唔係毒撚基本上講漫畫可以無睇過咁
星期二以為聽緊兒童適宜
佢地最正係短劇
喇星小學扭蛋劇場同交換日記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞