903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
口水都係占奴加do姐最正
廸偉吹沒唔抹咀,扮識好多嘢,但其實好多都係吹出嚟博大霧
歐陽志強

佢講過話background 黑媽媽既forum睇壞腦
佢唔會理你班廢青架啦[img][img][img][/img][/img][/img]
懶型?人地幫david bowie搞中文歌嗰陣你精蟲都未係
講廢一定係支聰CHOICE果個

成日懶型,係咁播英文冷門歌

同埋CHOK把男神聲
懶型?人地幫david bowie搞中文歌嗰陣你精蟲都未係

和足乎里~和足乎里~田地bo果衣殺la
黃志淙揀親都係名曲咁滯,都俾人話冷門
邊個叫DAVID BOWIE啊

冇人識佢喎
麻利睇完呢個post可以考慮下自己收皮
睇到呢度對Jacky有少少改觀 之前好唔鐘意佢係聖艾粒度
你又啱。好有家燕姐feel
西瓜點都好過麻利
麻利勁L廢,一日到黑喺度扮神婆但其實一知半解!有興趣就係expert咩?
阿檸真係越黎越正
帶返廣播劇返黎
有整個舞台劇

有少少森小歌劇團個回憶
就好似你身邊總有個朋友話想做dj
跟住佢做到啦
將童年想做既野 既回憶
帶返去而家既903
我都唔知呢個劇做乜L ! 播極都唔完!
林狗都好撚難頂
完美演譯如何破壞一個歌手演出
人唱一句佢鳩up一句
旁白又無意義
又疊撚哂聲
其實我覺得佢最衰格係一邊食嘢一邊做節目。
聽左做咩野集集弓木
又如何?
高分低能!
點解無人講梁文禮件k pop垃圾?
嘉賓上去乜撚research都唔做,仲要講錯人地唱片公司
希望903高層聽下民意調走麻利
因為佢 ,好耐冇聽口水多過浪花
仲有周杰倫,佢成日都話多謝佢未紅就播佢d歌
佢完美證明左ce 28分都可以係迷信白癡
歐咩強丫一個把聲同西瓜撞一個就同急急撞 都唔個樣搵佢兩個返黎做乜
不過未講 近排最on9一定係歐陽志強

呢個廣播劇應該係有史以黎最差

由佢一開始做promo 時已經好令人反感

乜鬼野逗號句號 聽到真係想擲收音機

前繼晚叱咤仲要瘋狂落佢廣告 煩撚到
我都唔知呢個劇做乜L ! 播極都唔完!
歐咩強丫一個把聲同西瓜撞一個就同急急撞 都唔個樣搵佢兩個返黎做乜

西瓜把聲邊有咁掘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞