903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
唔多覺
好憎迪偉呢類gay佬
言談間都滲出gay味
好撚核突
有冇人鍾意聽熱廚房
一開頭覺得好煩膠 聽多兩次又幾好笑
人地ce 28分
佢讀書叻又如何,西瓜夠好似有大學學位啦
關咩事
其他都幾鍾意 麻利真係屌老母咁on9
New age 迷信 陰陽論 星座 正能量
每一樣都係獨當一面咁on9
Ce 28分
口才都可以咁差
係咪佢oral 拎u 令佢拎唔到30分呀
其實叱咤每個獎都係頒獎o個位dj 自己tag

所以你可以睇到急急子頒側田第九位 個tag 有心機過

麻利頒第5位就咁講句 難度我可以扭轉宿命重遇你一次就算

今年好似唔想overrun 所以tag歌/歌手都廢事
依個時段本身係急急子㗎
轉咗做西瓜即刻唔聽
晨早流流聽埋啲泡菜歌勁唔開胃
還我急急子
我寧願聽一個鐘傑傑講公園 都唔想聽神婆

傑傑鳩但起碼好笑
前兩個星期個讀書報告真係
個兩個日鳩吓鳩吓,好鬼好笑
你自己仇gay佬同佢有冇口才冇衝突 gay味濃乞人憎唔代表冇口才喎
起碼講野有sense屎
[img]圖片網址[/img]
why not both
個次直頭尷尬過關家姐 唔敢再聽番
果集成集都好老尷feel
條女去其他訪問都唔係咁
唔想做就咪撚應承啦
應承左又搞到咁真係唔去好過去
講廢宜家森美當之無愧啦 日日食住早餐開工 靠住慣性收視 日日尻尻下 講下報紙 研究又一day 電台食老本 出面搵真銀
成班上左岸嘅都係啦
係森美仲覺得自己好巴閉識好多野
有時柒左 隔離個d都唔敢糾正佢
而家我903 星期一至五剩係聽
1. 晴朗
2. 早霸王
3. 毒檸 (唔係日日聽,星期三就實聽,呢排講ONE PIECE 正)
4. 聖艾粒

星期六日聽
1. 公子會
2. 皇牌出場
3. 無定向
4. 橙咇咇(阿強播D歌好正,30,40個班應該好多共鳴)
5. 903 專業推介
6. 兒童適宜(唔係聽足,睇下有無興趣先番聽)

以前會聽口水,但無左奴占搭DO姐就已經無咁好聽
朱薰其實做得幾好,只係D野有時悶D
急急子D野都好聽既,但又係太正經(佢個吒叱309到低幾時做?偷聽DEMO都聽左幾個月)
細SO正既,但我本身唔多聽英文歌,所以少聽
麻利呢就真係有D煩,佢把聲好擾人,都係其中一個原因我無再聽口水
西瓜就無咩講,我都係早霸王先聽佢,韓國日本明星D野我又無咩興趣
傑傑就努力D啦!佢夾MARCO係皇牌出場其實都幾正,佢自己有個決戰2分鐘講波,其實幾有趣
我呢D唔多睇波既都唔會聽到覺得悶!
Jacky 都好勤力,雖然成日都比人笑,但有時有驚喜既(不過我無聽組BAND,唔好呢D)
檸唔錯,我覺得佢幾有潛質發展,有時D野幾特別
其他森美小儀奴占個D就唔使講啦!基本D野都係佢地撑起!
梗有人鐘意唔鐘意既,但已上神台,鐘唔鐘意你都係會聽佢地
個集我都有聽,真係十問九唔應咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞