903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
早十年佢商台門口都唔知入唔入到 做pa可能得既 開咪就
我都鍾意聽呢part
今日麻利唔o係度
即刻可以聽啦大家
冇麻利呀!歡呼
一聽佢屌聽眾就會諗起遊花園
阿檸都做左好幾年啦 , 佢都係自己考入黎
只係個時一大班年青新DJ , 阿bu 陳強王郁,wing 阿E,急急子個班太出色
依家直頭無新血, 橙咇咇個阿強又唔似903嘅感覺
無麻利 今日即刻聽得開心好多
冇麻利呀!歡呼

今朝又聽到西瓜講完廢話諗住再解釋多次
其實講一次已經明白
夾硬講多個同義字/英文唔會有正面作用
好似尋日佢用英文講多次森美講嘅字
即刻畀佢鬧 忍唔住歡呼鬧得好!
今朝又聽到西瓜講完廢話諗住再解釋多次
其實講一次已經明白
夾硬講多個同義字/英文唔會有正面作用
好似尋日佢用英文講多次森美講嘅字
即刻畀佢鬧 忍唔住歡呼鬧得好!

佢做早安同學早明明寫哂稿都會咁樣
聽落真係好炆
其實點解Do姐做到4點半就收工
半個鐘都唔做埋佢?
好想聽下佢點鬧班港女
咪就係同依家嘅港女一樣囉
佢覺得做個半鐘已經夠晒皮嘛
我會百份之五百投麻利
份人離地到爆 好似唔知呢個世界發生緊咩事咁
成日話「乜有人仲會點點點嫁咩?」
「點解可以咁咁咁?好難相信囉~」
又成日扮大愛撚 扮環保撚
次次饑僅就話唔應該浪費地球咁多資源等等
自己就成日掃貨買衫 買呢樣 買嗰樣
收sponsor 都收到手軟
滴奶都無佢咁離地 都唔知Do姐點頂得順同佢做節目
其實點解Do姐做到4點半就收工
半個鐘都唔做埋佢?
好想聽下佢點鬧班港女

愛情上佢都
有人o係do 姐ig 留言話無左麻利個節目好高質
一開始麻利要同梁文禮分開做節目喊咁滯
俾佢拍到Do姐佢執到啦
佢同梁文禮一齊做節目嗰陣
淨係識講同投訴D對佢地黎講睇唔過眼既事
兩個都係覺得地球係圍住佢地轉既
好似聽緊兩個八婆仔講野咁好難頂
好想Do姐同返D有火花既拍檔做節目
自從轉左滴奶同麻利返工時間已經好耐無聽口水喇
傻豬

麻利係好應該同梁交禮一齊做節目

咁先可以skip 佢地丫嘛

而家放左兩件廢物出黎

有時想聽某個節目又要skip 佢地幾辛苦
唔好意思講得唔好
係嗰陣麻利喊咁口狂講唔想同梁文禮分開
兩個講到好似呢世唔見咁
你講得岩呀 佢地一齊做一個時段最好
可以skip晒唔駛聽
梁文禮做音樂節目tag歌tag得好差
訪問嘉賓問問題又悶又無聊
而家既商台dj真係好唔掂
舊既就上晒岸無晒火 新既就離地又不知所謂
大愛撚麻利+禮
今日又係麻利開topic 好悶呀
關機先

等陣睇下阿蕉係咪又係台灣題先
唔知點解feel到如果係迪奶講會有趣勁多
但聽麻利講真係好......撚......悶.......
得個煩字

講起開題
早霸王例牌
森美:好喇,今日你哋有冇嘢想講?
西瓜小儀:無!
森美:好啦 我就睇到呢...

今日森美講呢樣嘢
麻利同梁文禮真係唔只難頂 仲勁嘔心
當正自己男神女神 又迷kpop
聽歌一d品味都冇

件垃圾麻利喺fb share d新聞同post偽善到嘔
扮好人 扮有愛心
實質自己乜春都一知半解
ce28分又點 真正既高分低能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞