903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
其實口水隻主題曲提梁朝偉佢本人會唔會唔高興
兩個都唔鐘意
梁朝偉點會介意呀 同埋又唔係講佢壞話

題外話 頭先中環過馬路見到朝偉 好靚仔呀
今日口水有黃子華同呀蛇

記得聽!
屌 麻利又問埋d 廢問題
搞到 dead air 晒

佢可唔可以死開呀
之前佢地兩個做同一個節目我好開心
一次過skip晒佢兩個
同林二汶一撚樣 問埋啲白撚痴問題
以為好幽默好笑
頂浪費晒d 大氣電波時間
咁難得黃子華黎
我寧願do姐自己一個訪問佢地
有冇辦法比麻利睇到呢個帖呀
等佢知道自己幾廢呀
自我感覺極良好嘅人睇完都唔會反醒
你荒佢無睇連登咩
終於有人提,林二汶又係另一個極品
頭先睇多次fb live
真係得do姐做得好
問下我地想知既野
Eg 點解子華會拍呢套呀,呀蛇幾時番tvb 拍埋最後一套,子華幾時做棟篤笑
個八婆麻利真係on9 , 問佢地之前拍劇時好開心,有幾開心? 呢條問題真係好on9, 叫人點答

麻煩商台聽下人意見,一係踢佢出口水多過浪花,一係炒撚左佢

人地上次艾粒訪問劉德華幾正,又問佢個綠茶係咪佢買起左,平時係咪自己剪頭髮

呢d 先係我地想聽大明星私底下d野
憎佢好耐 個陣空降做1872頂呀BU
已經成日問D ON9白痴問題 灘叔燥到仆街
佢成個人根本冇內容,所以唱歌都係完全冇感情
頂!想正評但手殘俾錯負評
艾粒拍住do姐先好睇
迪偉同麻利根本無用
明明do姐同子華講緊野,唔撚知邊個係到話,呀佘都出下聲呀 呀佘都即話,佢哋奈無見,聚下舊先呀嗎
屌係咪on9
西瓜原來都係非一般廢架wor
平時我淨係反麻利
因為真係好少聽早霸王

但上次咁啱睇到識貨之人森美試老陳皮燉檸檬
尋日咁啱又上youtube
竟然見到前幾日又搵小儀試同一樣野
個西瓜有無懶成咁呀

呢幾個DJ 真係好唔專業
根本佢地只care 出面做商場show 韓星fan meeting 搵真銀
對自己既工作完全唔負責任

新一年既願望係希望麻利,西瓜同梁文禮呢三個商台毒瘤快啲俾人炒啦
森美小儀咩身份另外2件咩身份
森美做大佬比左個題或者方向其他野咪D細去做
有聽佢講都知傑傑去公園睇書都係森美叫
唔通個2條友會咁自覺去建議
話佢鬧西瓜做唔好有冇鬧錯佢先
最初試食已經求撚祈去超市買就算
依家人地寄埋比你唔駛你做都可以漏人地個名
試食準備又差,試醬汁個D唔係叫森美成杯飲就係麵包沾豉油咁
聽都覺得瘋狂
霸王領隊又係錯撚晒題森美屌完又屌又係繼續錯
知唔知佢最撚大問題係咩
係講你又唔聽,聽你又唔明,明你又唔做,做你又做錯,錯你又唔認,認你又唔改
我聽左5年早霸王西瓜錯既次數係無少過,係無少過呀
傑傑柒撚左比人屌完再錯都識話對唔住大哥我唔記得左

森美都叫唔理咁小儀個D直頭係放置
我都唔覺小儀係個節目準備過咩

HEA左就梗,D拍擋咩質素
你有冇聽公子會佢會唔會HEA住錄音
搵錢無可厚非
小儀西瓜傑傑有JOB有錢佢地會唔請假去做?
你都無野搵野黎講
拍住成TEAM人都廢既
教又教過屌又屌過都係咁可以點
拍住小儀當打少過頂埋佢個份
依家3個廢一個頂3個?
HEA咪HEA做返自己本份咪算

佢一年請幾多假其他DJ請幾多假?
一個星期唔夠又請假有乜問題?
唔比請假還是請夠成星期會合理D
你有數字話佢請得比人多好多假我咪會覺得佢過份

我有本事老細買我怕請假咪請假驚佢炒我?
請假都要同你諗埋唔怪得香港咁多奴工
聽森美有時都燥燥哋,錯咗咪認囉,自己成日話姑媽唔肯認錯,到自己錯咗喇,又好似姑媽咁兜,兜兜吓又鬧返姑媽西瓜轉頭

識貨之人嗰陣,可能試醬汁冇準備主食俾佢,呢樣就係西瓜問題,係西瓜錯。但到咗下次再試汁喇,準備埋嘢俾佢配嚟試,又話「唔駛喇!我食佢原味,唔係咁樣點樣試真呢」 咁西瓜準備嚟做乜? 冇準備又屌,準備咗又屌,成個廢老咁
屌你仆街麻利
人地講緊歷史 你又要叉開講外星人
自己一啲常識都無
你唔好問外星人點解設計到啲炸彈落雨唔work

死返去換電話啦 環保大愛膠
外星人黎到見到啲你咁on9嘅人都放棄地球啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞