903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
跟住就話唔知呀唔清楚唔肯定
笑住帶過就算 做左咁耐都唔改呢種性格
唔係佢阿媽真係唔知佢點做到主持仲有自己節目做
西瓜又真係爭唔落

今日口水冇麻利
阿檸講野個語氣好撚扮野
最有潛力一定係Colin 聽得出有內容 有準備
連叱咤個晚都早走番去做節目 而唔係錄音播就知佢好有心
Chi Chung做音樂節目質素好高
僅次於港台陰謀情人

次次聽西瓜開估講野食成份夾硬解釋點解會貴d/好味d都覺得on9

有次森美話d午餐肉燶
西瓜解釋話可能燶個隻係因為用豬肉加雞脂肪整令到佢燶d 無咁燶個款係豬肉加豬脂肪整
聽到都打個突
仲要死撐自己大學唔係讀營養所以唔識呢d野

好垃圾呀

剩係識跟稿讀 , 佢mark 底左個啲佢點都要講出黎 , 森美問乜,佢都係講個啲, 唔洗用腦
跟住就話唔知呀唔清楚唔肯定
笑住帶過就算 做左咁耐都唔改呢種性格
唔係佢阿媽真係唔知佢點做到主持仲有自己節目做

係囉 搵左料點都要講哂出黎 完全係九唔搭八 聽傑傑都無咁燥
講起港台,我覺得某程度上903退步係因為對手太廢

大家都係朝早資訊性節目,晴朗用三個人仲要唔係勁都屌打對面用五條友唔知噏乜春
麻利廢,但對家仲出緊糧俾車淑梅周兆祥屈詠妍呢啲已經被社會唾棄既人⋯⋯喂大佬,點聽呀
港台(二台加一台音樂節目)而家都係靠區瑞強同陰謀誠兩個老人家撐場(間唔中陰謀誠個老婆都ok, 但節目style同音樂情人太似,冇乜個性)
最有潛力一定係Colin 聽得出有內容 有準備
連叱咤個晚都早走番去做節目 而唔係錄音播就知佢好有心
Chi Chung做音樂節目質素好高
僅次於港台陰謀情人
講起港台,我覺得某程度上903退步係因為對手太廢

大家都係朝早資訊性節目,晴朗用三個人仲要唔係勁都屌打對面用五條友唔知噏乜春
麻利廢,但對家仲出緊糧俾車淑梅周兆祥屈詠妍呢啲已經被社會唾棄既人⋯⋯喂大佬,點聽呀
港台(二台加一台音樂節目)而家都係靠區瑞強同陰謀誠兩個老人家撐場(間唔中陰謀誠個老婆都ok, 但節目style同音樂情人太似,冇乜個性)

以前夜晚有無搞錯其實幾好
只限斌仔阿O Morle三人時期
後來改左時間換左人就質素插水
麻利 星期一番
要部署下點樣投訴佢令佢盡快離開口水先
屌你豬西個濕鳩節目聽到火都黎撚埋
睇麻利條煩閪個ig都有佢把煩膠聲
個個post 都有感嘆號
一齊洗口水個fb 版趕走佢
係咪? 我星期一會發起
個廢禮又o係ig po concert 片
有無人有聽江慧楓 ?覺得佢把聲幾好聽 好過發仔
大家預備神婆又要分享韓國正能量生活
洗佢板啦屌
妖佢淨係笑9個主角肥
明明人哋早排先車禍好番
訪問又唔話唔提車禍 只問電影
係咪第一日出嚟做呀?仲好意思自稱記者
好撚正 講咗一大輪
喺韓國乜鳩都無做過
「好凍!你唔會郁㗎喇!」
咁分享嚟做乜
麻利直係好撚假
hi Oscar
你講嘅forum係咪呢個呀
你兩個要加油呀
好鍾意聽你哋㗎我
Oscar
麻利好似成撚日都放假
又唔係做野 又要去拜韓狗
森美好似成日暗串麻利同余咩偉,其實佢地關係點
同梁文禮一樣
幾時有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞