903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
好心商台捧人正正經經出樣啦
科林又奇怪入嚟商台一年都無就走
果陣仲以為佢會係903做個日本遊節目…
無不和啦
之後佢地仲有請科林上黎做嘉賓wor
佢地ig 都有交流
急急子簡直係放工恩物
有時唔想太serious 聽人民大道中,
但又想聽資訊野,就會聽903。
急急子d書戲藝術外地展覽介紹簡直係清泉,
初時聽都唔太慣,但聽聽下都幾好幾正,
係個偷聽demo麻麻地,好似個個寄demo上去都要扮晒野咁。
而家好多時都係半集檸+集雜誌+生活日常all
有時好唔慣細so放假,好似無左個寄託咁既感覺
淨係瘋show快活人同李志剛都由我十年前岩岩出來做野做到而家都死唔斷氣咁
完全無衝動聽呢個毫無變化既老人台
衰d講句森美不如入埋晴朗同林狗9up算啦
霸住早霸王個time slot又無心做又lead唔到班細升level...
你一係搵方法將早霸王轉型成公子會果類野
果兩粒鐘吊住on9西瓜+屌未入流傑傑當做節目真心煩...
903班老屎忽係有個套路...hea做之餘又要出去搵真銀又要霸住d time slot唔俾班細上...
老實講903晴朗都有鳩鳩地既味
小濤陪笑...阮子健同林狗d爛gag發揮唔到作用..
我聽881晴朗仲有養份...聽陳智雲女人+小人崇英心咁抽水仲好
李志剛把聲衰過食咗十舊屎
依家5-9係黃金時段啦已經,咁多個台得呢幾個鐘聽下

係903 個時不斷請假去旅行做秘撈
佢入903 係donald 邀請佢嘅 , 不過佢都格格不入,又係容入唔到903
我有少少天馬行空既想法
如果商台請得郁吳君如返黎,森美 + 吳君如做 10-12 (森美唔會想做夜晚架啦,所以得 10-12 呢個選擇)
森美 + 吳君如呢個組合係有線出現過,個節目唔記得叫咩名,都幾好笑

余迪偉 + 小儀做 23-01, 接下電話傾下計

艾粒返去同 Did Did 姐做節目

森小呢個組合過左咁多年都無乜火花啦
不如搵小儀拍余迪偉做深夜講下情同愛既野,可能仲有火花
是日西瓜金句
就咁普通睇下d note pad係好普通架唧

請大家幫手俾like 同留低你地既comments

西瓜至少有兩個大西瓜

你係咪睇錯佢個妹
佢個妹邊夠西瓜大
西瓜係大波過野人,不過野人靚好多

西瓜大波咩,唔多覺
屌你老母 copy錯link 貼撚左個西瓜刨

大波無用 個腦裝泡菜同垃圾
咁又係...人地又要彈出彈入係難既
佢都係HEA做咪當整多個唔洗做下把位既小濤係度笑算啦
俾返D空間果個時間返緊工既人啦
日撚日屌柒傑傑...西瓜又無內涵..小儀又係HEA時間...
你抄晒以前架勢堂果D野我都當你合格啦...
而家個情況係好三條友閒話家常當做節目咁
吳君如一定夾唔到森美啦...兩個都一定要做上把
炒大穫都似...不過叫做兩個都轉數火花就一定有唔少...
商台都唔知仲有邊個有牙力請得郁吳君如
小儀真係未試過行愛情野...同迪奶試下都未嘗唔得...有新鮮感先...
艾粒而家自己一個節目其實唔差...之前係口水佢地HEA HEA地...
不過一定好過而家ON9麻利影響晒既...
佢地自己一格就可以去得盡D...有DO姐略嫌拘謹...
其實可以搵下農夫上去拍下DO 姐9 UP下...
食埋CCTVB條水應該幾有話題同火花
夜晚有時都想聽聖艾粒...但對於要早起既朋友真係好難
佢個樣真係好似佢阿媽
不過真心希望佢真係播少D泡菜歌
聽電台已經少人...仲想要迎合班死靚仔聽噪音真心燥...
你歐美日都好呀...韓唔識驪真係好似鬧交咁
小儀試過行愛情野,以前有個節目叫 AiShiTeRu
星期六下午
衰d講句森美不如入埋晴朗同林狗9up算啦
霸住早霸王個time slot又無心做又lead唔到班細升level...
你一係搵方法將早霸王轉型成公子會果類野
果兩粒鐘吊住on9西瓜+屌未入流傑傑當做節目真心煩...
903班老屎忽係有個套路...hea做之餘又要出去搵真銀又要霸住d time slot唔俾班細上...
老實講903晴朗都有鳩鳩地既味
小濤陪笑...阮子健同林狗d爛gag發揮唔到作用..
我聽881晴朗仲有養份...聽陳智雲女人+小人崇英心咁抽水仲好
我有少少天馬行空既想法
如果商台請得郁吳君如返黎,森美 + 吳君如做 10-12 (森美唔會想做夜晚架啦,所以得 10-12 呢個選擇)
森美 + 吳君如呢個組合係有線出現過,個節目唔記得叫咩名,都幾好笑

余迪偉 + 小儀做 23-01, 接下電話傾下計

艾粒返去同 Did Did 姐做節目

森小呢個組合過左咁多年都無乜火花啦
不如搵小儀拍余迪偉做深夜講下情同愛既野,可能仲有火花
吳君如一定夾唔到森美啦...兩個都一定要做上把
炒大穫都似...不過叫做兩個都轉數火花就一定有唔少...
商台都唔知仲有邊個有牙力請得郁吳君如
小儀真係未試過行愛情野...同迪奶試下都未嘗唔得...有新鮮感先...
艾粒而家自己一個節目其實唔差...之前係口水佢地HEA HEA地...
不過一定好過而家ON9麻利影響晒既...
佢地自己一格就可以去得盡D...有DO姐略嫌拘謹...
其實可以搵下農夫上去拍下DO 姐9 UP下...
食埋CCTVB條水應該幾有話題同火花
小儀試過行愛情野,以前有個節目叫 AiShiTeRu
星期六下午

以前aishiteru早期小儀part阿奴 之後part迪偉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞