903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
口才同經驗都高其他3個好多班啦講真
迪偉/Bu/灘叔 3人組 係迪偉夾得最正
佢都有人話廢
有質素, 會播下D唔同野, 主持人又有料既音樂節目已經買少見少
點解咁都要貶低人地?連登仔

日日番工都係聽電台過活

點解唔可以評論
都係人夾人
迪偉夾阿芝,Bu,灘叔都正

以前迪偉同阿芝做五天精華遊真係好正
之後到咗1872遊花園三個人都好有火花
跟手阿bu走 換二汶 灘叔又走埋
已經冇再聽
咁係悶丫ma
本身聽開讀賣sunday 黃貽興唔知幾時開始不斷loop自己返強國拍劇好辛苦, 好慘, 學到野辛苦都唔緊要, etc.
到最後忍唔住唔再聽live 轉聽重溫skip左佢偷筆賊個part
純音樂節目je 一個電台點都要有
認真播下歌同講音樂相關既野 介紹隊band, 音樂節咁
可能唔係岩個個音樂口味
但有需要存在
係咪得我一個鍾意Vani...
王貽興前個排上左口水
即刻高質好多
仲撩到do姐幫佢試戲
隔黎個垃圾麻利即刻無聲出
點解沒西瓜?
麻利啦,聽到呢個大愛左膠神婆就覺得煩
健吾你老母。
屌你老母 copy錯link 貼撚左個西瓜刨

我覺得西瓜先係廢中之霸...
朝早開一開電台聽下聲,屌佢老母講埋D垃圾又播D泡狗歌
真係唔開胃
個樣成個林海峰咁
不了

你係咪睇錯佢個妹
佢個妹邊夠西瓜大
西瓜係大波過野人,不過野人靚好多

西瓜大波咩,唔多覺
屌你老母 copy錯link 貼撚左個西瓜刨

個樣成個林海峰咁
不了

箍下牙會好啲
西瓜
係咪得我一個鍾意Vani...

Vani個節目成個星期淨係期待訪問嘉賓嗰集
佢同學友 Eason 楊千嬅嗰堆真係好熟
聽得出嘉賓上去唔係為宣傳新碟
上去係敘舊講無聊嘢
最廢一定係梁文禮
仲要格衰但以為自己好勁
日夜追kpop 完全唔熟華語樂壇但又有得做叱吒樂壇
去睇演唱會以為自己係攝影師
不斷錄影拍片
話自己係傳媒 演唱會上面影相拍片係為咗俾大眾睇
post 片同相係合理

一有少少相反意見又咬你

佢同麻利根本係英皇打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞