903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
難啲囉
森美下晝通常都出咗去做event搵真銀啦
對調時間搵少好多㗎
有時仲要撞埋早霸王井底蛙添
Do姐朝早要做運動員所以佢工作既時間只可以下午呀
呀檸同急急子好ok wor
呀檸講既野其實好o岩我地呢代聽
急急子好有料 識好多文藝野
今年個叱咤場刊係佢搞既 整得勁靚

最難頂一定係麻利
佢把鵝公喉聲本身已經唔o岩做dj
仲要成日喂呀喂呀 難聽到
講野無point
請嘉賓上黎成日問廢問題
頂佢個肺
特別係請明星上黎
成日問人點樣正能量 煩撚到
迪偉同艾粒起碼識問下八卦野同埋撩do姐講自己以前既拍劇野
口水而家仲要有個環節係塔羅牌
好撚心佢呢d迷信撚就死開自己做個節目算啦 完全污染口水

第二個係佢個fd 梁文禮
做叱咤樂壇訪問唔撚識做功課
上次連許志安同蔡一傑間唱片公司都搞錯 柒撚到
近排聽佢訪問王菲個女
嘩屌 勁多deadair
王菲個女都俾佢訪問到無晒心機

第三個係早霸王既傑傑
唔撚知邊個諗埋呢個咁on9既遊公園環節
又悶又多deadair

朱薰本身ok
只係佢而家個節目太on9
又o係到發放乜鬼正能量
佢轉其他節目就ok

另外想講而家最難聽係早霸王
除左遊公園既環節
仲每日晒時間玩咩試食
森美其實無心做呢個節目
日日都o係節目鬧西瓜同小儀

反而做公子會好聽好多
可能對手level 唔同
森美盡人事啦,啲PARTNER咁廢而且係廢老時間,你想佢地玩咩花款出黎丫
BTW其實小儀都幾常罵森美
森美小儀個時間應該同DO姐對調
咁早都係廢老時間...DO姐個FORM都叫固定...無咩提升空間...
橫掂都係廢UP...
我寧願食完飯聽森小廢UP...
起碼佢地仲有空間提升..
都好過聽麻利搞燥個人...
Do姐朝早要做運動員所以佢工作既時間只可以下午呀

唔止呢樣,上次全部調時間Do 姐有講可以轉朝早,但有其他人唔得/唔想郁。
咁朝早得晴朗同早霸王。
你都估到邊個唔想郁時間
森小下晝到夜晚的確好多job
應該好難再轉番下晝或夜晚做
麻利真係一級on9,咩柒都拉去迷信野度
雖然我揸車係長聽903,但而家覺得真係想聽哂既節目得公子會
推到麻利退出口水多過浪花

最難頂一定係麻利
講野無point
請嘉賓上黎成日問廢問題
頂佢個肺
特別係請明星上黎

近排聽佢訪問王菲個女

第三個係早霸王既傑傑
又悶又多deadair

朱薰本身ok
又o係到發放乜鬼正能量
佢轉其他節目就ok

除左遊公園既環節
仲每日晒時間玩咩試食
森美其實無心做呢個節目

反而做公子會好聽好多
森美盡人事啦,啲PARTNER咁廢而且係廢老時間,你想佢地玩咩花款出黎丫
森美小儀個時間應該同DO姐對調
咁早都係廢老時間...DO姐個FORM都叫固定...無咩提升空間...
橫掂都係廢UP...
我寧願食完飯聽森小廢UP...
起碼佢地仲有空間提升..
都好過聽麻利搞燥個人...
難啲囉
森美下晝通常都出咗去做event搵真銀啦
對調時間搵少好多㗎

艾粒新節目有話過下點解得早霸王照舊
因為有人唔肯掉時間
麻利成q 日搶野講 , do 姐問嘉賓,嘉賓開口答嘅時候就搶出黎講自己嘅理解,又問返個嘉賓係咪?
嘉賓話唔係個刻真係好撚柒
佢呢啲人應該比阿占阿奴串,做下把位就岩
有一排無聽電台以為完左, 點知原來仲繼續緊, 無啦啦又講返讀書時代, 又搵啲歌星仔客串
佢兩個把聲真係好難聽
查星盤個下都痴撚線
無端端插嘴都算
話咩CHECK到佢真係巨蟹座定咩咩咩但其實個晚陳柏宇都講自己巨蟹座點點點
同批英女皇一生大富大貴異曲同工
條傻西乜都拉去神怪野
好似撞邪拉人入邪教一樣
因為之前寫劇會諷刺時事,先開始聽佢節目,903僅餘嘅青春感覺,有心做,動漫又好岩聽同 oscar 個感覺好正, 不過佢講野抖氣聲聽到人好辛苦,歪理教有時都變真理教,不過佢啲劇歪理太多,成日駁咀,會惹人討厭
可唔可以share 呢個post 去口水fb 俾do姐睇
放心,一定有903主持睇呢個post

會上連登既903 dj咪又係small potato
班老屎忽咪始終都係覺得兩登思想極端,所謂而家乜都有人反
好鐘意oscar , 佢獨有嘅語氣
聽到好舒服 ,好過阿檸

最難頂一定係麻利
講野無point
請嘉賓上黎成日問廢問題
頂佢個肺
特別係請明星上黎

近排聽佢訪問王菲個女

第三個係早霸王既傑傑
又悶又多deadair

朱薰本身ok
又o係到發放乜鬼正能量
佢轉其他節目就ok

除左遊公園既環節
仲每日晒時間玩咩試食
森美其實無心做呢個節目

反而做公子會好聽好多

呢幾個月小儀都經常被插斷到頂唔順
今日又係麻利開topic 好悶呀
關機先

等陣睇下阿蕉係咪又係台灣題先
唔知點解feel到如果係迪奶講會有趣勁多
但聽麻利講真係好......撚......悶.......
得個煩字

講起開題
早霸王例牌
森美:好喇,今日你哋有冇嘢想講?
西瓜小儀:無!
森美:好啦 我就睇到呢...
Agree
我覺得就算迪偉o個d 睇到
都係會就咁話
唔洗理啦
無論做咩總有人唔鍾意你bla bla bla
唔好理就得
不過佢好似唔係正式DJ
同埋我覺得佢地可以學下點用聲
佢title 唔係DJ 不過鐘意聽佢講野
Btw
阿蕉都唔係DJ ,不過可以係大氣電波出聲就唔該佢改下啲懶音
我好鐘意聽佢地交換日記
最緊要係百貨應百客,麻利呢味極品唔係做連登仔市場,但大把垃圾港女C9 buy丫嘛 好肯定鬧極都唔會炒架啦
余迪偉好正,唔知星期幾就比聽眾問個占卜師野
十個有九個港女問姻緣,佢次次都屌鳩d女聽眾勁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞