903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
希望903高層聽下民意調走麻利
因為佢 ,好耐冇聽口水多過浪花

係囉調走條八婆啦
903還有disc jockey?
西瓜
痴去早霸王到 聽到好煩
最廢一定係麻利條神婆,西瓜把聲起碼好聽好多先
最廢一定係麻利條神婆,西瓜把聲起碼好聽好多先

阿檸係有進步空間,但佢節目定位ok,做足功課,而之前個扭蛋劇場直頭高汁
若果順應民意調走麻利,但係調西瓜過黎大家點睇
咪玩啦 西瓜轉數又唔慢 做嘢又多甩漏
仲要有晒關係背影唔屌得 Do姐點頂呀
我覺得應該聯署去口水個fb page 留言叫麻利走

平時do姐做節目時都會睇fb page 既留言
若果順應民意調走麻利,但係調西瓜過黎大家點睇
咪玩啦 西瓜轉數又唔慢 做嘢又多甩漏
仲要有晒關係背影唔屌得 Do姐點頂呀

應該迪奶do姐講哂九成時間
西瓜自摺 除左do姐講韓星外
而家神婆都唔係講好多嘢啦 只係一開聲就
早霸王都係小儀都唔太講嘢先多個位
上面咁多頁 講公子會好聽
我想講呢個節目 = 性騷擾所有女嘉賓既節目
諗返之前有個痴線的士佬 去打當奴 個位
鐘意麻利 真係好撚痴線
當時仲有人話麻利把聲好j
西瓜把聲好j好多
咪係 佢個節目for年輕人嚟講
起碼多嘢聽, 唔out同做足功課
如果佢都廢, 咁大把老一輩嘅903DJ都收得皮
西瓜講野唔用腦 做下把位又冇小儀既大方
佢之前未有正式節目之前...係集雜誌果D短劇正到痴線...
有時返工都特登等佢係903晴朗重播...
扮小學雞講大人野抽時事水極度高質...
不過轉左自己節目走毒撚路線就變左閒時先會聽佢...
期待佢之後成熟D...D廣播劇正經D...少D木野真琴正正經經D就掂晒...
睇好佢帶起下一代黃金少年...
BTW希望佢痴少D鄒凱光...驚佢會變到佢咁ON9
咁個節目定位都岩既...用男人角度出發打擦邊球都正路既...
BTW講足球果個係傑傑定JACKY???
佢同KEYMAN果個節目都好似幾OK...
有時聽佢決戰一分鐘都笑左出來...都講得幾生動
BTW講足球果個係傑傑定JACKY???
佢同KEYMAN果個節目都好似幾OK...
有時聽佢決戰一分鐘都笑左出來...都講得幾生動

傑傑來既
皇牌出場多數無keyman 就傑傑代
阿檸係有進步空間,但佢節目定位ok,做足功課,而之前個扭蛋劇場直頭高汁
咪係 佢個節目for年輕人嚟講
起碼多嘢聽, 唔out同做足功課
如果佢都廢, 咁大把老一輩嘅903DJ都收得皮
佢之前未有正式節目之前...係集雜誌果D短劇正到痴線...
有時返工都特登等佢係903晴朗重播...
扮小學雞講大人野抽時事水極度高質...
不過轉左自己節目走毒撚路線就變左閒時先會聽佢...
期待佢之後成熟D...D廣播劇正經D...少D木野真琴正正經經D就掂晒...
睇好佢帶起下一代黃金少年...
BTW希望佢痴少D鄒凱光...驚佢會變到佢咁ON9

檸如果早10年入903
應該同阿Bu,陳強個班玩得埋
然後走左去做黑紙再到100毛
西瓜把聲好好j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞