903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
佢語速改善左未? 好耐先聽一次聖艾笠

其實好失望,佢地只係將口水嘅環節搬去夜晚,由萬世聽到口水,連老母聽佢地節目都聽到笑
艷強個劇場好正,但無以為繼

之前開咪好正
一早轉聽香港電台第二台了

手下留情
Give me5
同一個節目兩個DJ分開做真係有分別
嘉姐唔算係頂級但訪問算係清晰有條理
同歌手係有互動有火花都叫有做功課
西瓜啦 冇人廢得過西瓜
雖然西瓜好差
但覺得豬衰傑仲衰過西瓜
成日九唔搭八又要懶醒唔認衰

今日西瓜又教識我地一個新詞語
owner 即係擁有者
你用咩渠道問佢
好想睇
上面屌早霸王森美
大佬都要睇佢d 咩對手
森美講乜柒都唔明 , 一係就接唔到
咁唔屌下佢地點過呀d 時間,自己solo 晒佢咩
不過西瓜把聲真係好正
一早轉聽香港電台第二台了

手下留情
Give me5
5至7個節目冇聽好耐,
愈做愈Hea,
FB屌到佢禁我言

原來係你

鬼故重ok wor,
訪問嘉賓個日最悶
總結

最廢排名如下

1) 麻利
唔使講佢內容乜乜柒柒
連講嘢都未講得清楚
做咩dj

2) 廢禮
內容垃圾
dj去訪問人都係基本嘢
唔做功課之餘又廢話連篇

3) 西瓜
思路不清
再加上同森美同節目
更特顯佢一舊飯
垃圾都有人撐
一個廢到比人掟出去成年都仲未介紹得好
一個廢到準備野食遊戲都求撚祈失誤無限loop
森美對住廢既由以前隨手拎垃圾科學題到依家返loop以前講過既野
佢講返以前d野小儀西瓜7成唔記得
如果森美唔開聲唔係佢好搵係聽眾受難
雞坤同小濤個老母好正
一時時
正經星期一段野個到呃左幾分鐘
Rap又係垃圾
之前拎掃把頭玩開始時幾好笑下
今日冇森美,聽小儀西瓜反而冇咩野,幾順噤
好悶喎
其實好難搞
好多人話小儀點解做咗咁多年都係咁廢
因為咁多年都係森美主key 同做上把位
以前一直都好地地

但近年森美越做越hea 電台又變咗part time job
變到小儀好多時要自己做主key / 上把位
但佢根本慣咗跟森美 做附和位
一冇咗森美佢都唔識點做主key 同點做上把
好多時佢想做上把串西瓜傑傑反而好格硬變到好霸道feel
所以就出現咗有人話小儀變到好廢

而西瓜同傑傑我覺得唔可以拉落去計
佢地都唔係早霸王主持
傑傑連DJ 都唔係添 佢職位只係節目助理

同埋有人話森美日日問有冇人要分享
佢地都答話冇
其實呢條問題係多餘 根本一早分好晒工
森美係負責分享 頭九個字都係佢主key
西瓜係負責資料/遊戲準備
(e.g. 十大領隊題目 識貨之人)
傑傑就係負責公園

如果頭九個字森美都唔洗準備由西瓜小儀講嘅話
咁佢真係好著數好好搵
但近年森美越嚟越hea 都係事實
開咪食野 冇睇定節目內容到開咪再問etc.
不過又係嘅佢都唔憂做啦
垃圾都有人撐
一個廢到比人掟出去成年都仲未介紹得好
一個廢到準備野食遊戲都求撚祈失誤無限loop
森美對住廢既由以前隨手拎垃圾科學題到依家返loop以前講過既野
佢講返以前d野小儀西瓜7成唔記得
如果森美唔開聲唔係佢好搵係聽眾受難

次次聽西瓜開估講野食成份夾硬解釋點解會貴d/好味d都覺得on9

有次森美話d午餐肉燶
西瓜解釋話可能燶個隻係因為用豬肉加雞脂肪整令到佢燶d 無咁燶個款係豬肉加豬脂肪整
聽到都打個突
仲要死撐自己大學唔係讀營養所以唔識呢d野

好垃圾呀
我已經當佢2個係主持架啦

日日都有份講野
首歌好正
小濤做節目有一半時間係笑
最老個位最撚癲
但晚黑佢又變正經
仲有個想講
一點鐘 881 何飛鳳個節目幾岩八十後聽。。。唔錯的
潘小濤日笑夜笑反應又慢真係唔掂
KY正,搞笑又得正經又得D位入得又夠賤
我都係佢夠搞笑夜晚聽埋杏林茶

次次聽西瓜開估講野食成份夾硬解釋點解會貴d/好味d都覺得on9

有次森美話d午餐肉燶
西瓜解釋話可能燶個隻係因為用豬肉加雞脂肪整令到佢燶d 無咁燶個款係豬肉加豬脂肪整
聽到都打個突
仲要死撐自己大學唔係讀營養所以唔識呢d野

好垃圾呀

剩係識跟稿讀 , 佢mark 底左個啲佢點都要講出黎 , 森美問乜,佢都係講個啲, 唔洗用腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞