903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
朱薰個節目我覺得ok喎 聽佢節目先知原來香港有咁多唔同咁熱心既組織
當然佢問啲問題有時廢廢地

早霸王得你知道唔知道值得聽

麻利真係大毒瘤 一聽到佢講newage嘢 乜閪嘢太陽能量就火都嚟 迪偉其實我都麻麻 佢份人太執著 又無阿bu呢啲扮求求奇奇既中和返 可能拍傑傑會有化學作用

急急子講嘢有少少似喃嘸 唔認真就有啲難聽到佢講咩 聽得最清楚既就係 你好我係急急子歡迎收聽集雜誌

阿檸我鍾意佢個廣播劇
前兩日口水DO姐講番佢睇叱咤既感受
本身迪偉講得好地地講後台既花絮
又講下謝霆鋒見到佢地講D咩咁
之後又講陳柏宇感受o個d野
屌佢老母個八婆麻利無端端拉左去講佢番屋企睇左陳柏宇個星盤
之後又講巨蟹座點點點
真係好撚on9 呀呢個dj

有無得投訴佢 等呢件垃圾離開呢個節目架
黃志淙都有人反 自己唔識欣賞就話人悶

雖然依家我冇時間聽佢,但以前互聯網冇咁發達果陣, 好多band都係靠聽佢節目先識, 靠聽佢d歌走去買碟

係咪呢類節目連每星期兩粒鐘生存空間都冇?
肯肯定係西瓜
最廢一定麻利
jacky好笑呀
相反乜野阿蕉
有冇聽過星期六朝頭早橙bb?
尋日朱fun問咗訪問條友大約5次有冇喊過
人哋都好似唔知點答好

至於麻利真係唔明點解Do姐同迪偉唔阻止條友講神婆野 你要講咪自己個節目講飽去 連嘉賓上嚟都隔硬要用New age答嘴 冇人想聽呀大佬
對於番工長開收音機嘅人嚟講 歐陽志強直頭係精神虐待 播一次都話可以避 全日都聽到啲咁冇營養嘅嘢 真係好想死
Yes 呀蕉其實做得好hea 囉
每次大問答搵d 台灣排名頭10既野
之後問佢地邊樣野排名高D
聽完0得著

Jacky 以前問既問題有成5題咁多
之後艾粒就o係度睇佢表情 /或者估下邊個答案作得on9
勁好笑 之後do 姐就會瘋狂笑佢蠢
同埋佢會搵好多唔同種類既問題問
唔似呀蕉咁hea

同埋聽得出do 姐對jacky 既戀情有興趣好多
記得有集口水特登留10分鐘俾jacky 講佢台灣失戀單野 又成日笑佢死狗公
不過未講 近排最on9一定係歐陽志強

呢個廣播劇應該係有史以黎最差

由佢一開始做promo 時已經好令人反感

乜鬼野逗號句號 聽到真係想擲收音機

前繼晚叱咤仲要瘋狂落佢廣告 煩撚到
歐陽志強真係好垃圾
比番啲時間我放工聽多陣生活日常好過啦
對於番工長開收音機嘅人嚟講 歐陽志強直頭係精神虐待 播一次都話可以避 全日都聽到啲咁冇營養嘅嘢 真係好想死

歐陽志強
唔明903點解請佢地返黎
冇人講jacky? 定係冇人當佢係dj
jacky 做下把位做得幾好

以前口水時代做大問答 係咁俾DO姐屌 勁好笑

DO姐好鍾意同佢做節目 成日叫佢番黎

同埋艾粒都好錫佢
jacky好笑呀
相反乜野阿蕉
聽完0得著

唔似呀蕉咁hea

記得有集口水特登留10分鐘俾jacky 講佢台灣失戀單野 又成日笑佢死狗公

舊年新節目啱啱開始個陣 jacky拎左do拎條披肩玩
第二日口水個陣 do姐勁嬲打俾jacky問罪
好好笑
歐陽志強真係勁垃圾
好似聽兩條八婆喺度講日常是非咁
不如重播黃金少年好過啦
點知問罪個晚jacky 同 donald
就俾人o係九龍城打傷
仲記得有人o係fb問係咪激嬲左do 姐d fans
每個新一輩DJ都有佢功用

朱薰 - 而家個節目其實幾有heart, 訪問好多有心幫香港既人,義工、小眾藝術。以前好出奇某啲環節既延續

迪偉 - 轉數幾快,唔理佢係gay佬身分,佢平時開咪都講幾多資訊,因為多見聞

阿檸 - 唔係我嗰代 有時覺得佢幾串,但聽得出俾心機做準備 尤其講後生仔野,講動漫嗰啲

細So - 算係上一輩DJ啦,如果攞好出奇(或者森美移動)、同好回家比較,都係音樂節目最啱佢

急急子 - 又係用心準備節目嗰類人,聽佢做單人節目好享受

豪子 - 當佢係operator好啲 冇乜節目主持功能,艾粒入面應該拍埋jacky做雙下把仲好

Jacky - 口才唔係咁好,好在做講band節目唔錯

西瓜 - 好過5年前好多喇,定位有啲矇糊,音樂、資訊都唔強,好似講返女人野同k pop係叻啲

傑傑 - 叫佢出去講公園,學下做功課其實係好事 ,好過坐喺直播室9up

最後:
麻利 - 聽佢講野累贅,幾辛苦。佢好似出身back office marketing (好似係),做do姐partner又唔知乜定位。唯一功能係講啲神婆野,問下嘉賓問題;另外 我冇聽佢星期六既節目唔清楚

森小、艾粒 - 呢四條友依家上左位似係hea做,少啲節目準備 靠經驗臨場爆肚

黃志淙 - 睇唔過眼咁都有巴打屌 冇呢類節目介紹外國音樂,903真係收得皮
冇人講jacky? 定係冇人當佢係dj
jacky 做下把位做得幾好

以前口水時代做大問答 係咁俾DO姐屌 勁好笑

DO姐好鍾意同佢做節目 成日叫佢番黎

同埋艾粒都好錫佢
jacky好笑呀
相反乜野阿蕉
聽完0得著

唔似呀蕉咁hea

舊年新節目啱啱開始個陣 jacky拎左do拎條披肩玩
第二日口水個陣 do姐勁嬲打俾jacky問罪
好好笑
點知問罪個晚jacky 同 donald
就俾人o係九龍城打傷
仲記得有人o係fb問係咪激嬲左do 姐d fans

一呼一吸 相生相剋
仲有廢禮嘉嬸姑媽呢啲做到滑晒牙嘅老海鮮
其實colin都唔錯 揀歌有心機
阿檸唔錯喎,同年代,聽佢毒令王國有共嗚
搭單問口水一開波個首歌叫咩名
唔係觀音娜個隻 一開波報天氣個隻
唔知咩文
搭單問口水一開波個首歌叫咩名
唔係觀音娜個隻 一開波報天氣個隻
唔知咩文

Ajeeb Dastaan hai yeh
朱fun個節目其實幾有意思 只係悶咗啲啫
但麻利就公道自在人心啦
幾好聽喎
屌你電台dj唔係要咁係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞