903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
你撚想啦 Marco黎架果隻傻仔傑邊度度倒咁高質嘅稿呀 佢平時有咁嘅料駛撚比森美點去遊公園咩
我覺得佢係已經係最有903 feel既新dj
近年903太少呢種新血
有既都走哂 (bu e記嗰啲)
搞到青黃不接咁
只聽公子會,重要係精華片。
番翻去黃金少年時代就最好
尋日神婆麻利一開聲就即刻熄收音機
阿檸係有進步空間,但佢節目定位ok,做足功課,而之前個扭蛋劇場直頭高汁
咪係 佢個節目for年輕人嚟講
起碼多嘢聽, 唔out同做足功課
如果佢都廢, 咁大把老一輩嘅903DJ都收得皮
佢之前未有正式節目之前...係集雜誌果D短劇正到痴線...
有時返工都特登等佢係903晴朗重播...
扮小學雞講大人野抽時事水極度高質...
不過轉左自己節目走毒撚路線就變左閒時先會聽佢...
期待佢之後成熟D...D廣播劇正經D...少D木野真琴正正經經D就掂晒...
睇好佢帶起下一代黃金少年...
BTW希望佢痴少D鄒凱光...驚佢會變到佢咁ON9

檸如果早10年入903
應該同阿Bu,陳強個班玩得埋
然後走左去做黑紙再到100毛
我覺得佢係已經係最有903 feel既新dj
近年903太少呢種新血
有既都走哂 (bu e記嗰啲)
搞到青黃不接咁
做足功課
星期三佢之前有幾多套動漫係睇過先9up
佢介紹仲衰過睇本書自己既簡介
星期二問d小學雞唔知想點想聽我聽兒童適宜
本身叫毒但無乜毒野好似之前連登用銀仔樹葉砌畫訪問多d呢d仲好
之前扭蛋抽下水,喇星小學搞下笑咪好
做金木乜乜d mk劇最慘係唔好聽
依家唯一特登聽得返在日落前
903確實少左好多創造型DJ
阿檸係擔大旗...阿Bu,陳強同期個班都已經HEA做...
金木水火我覺得佢係為滿足自己而做既
個口味唔係個個都識欣賞
不過希望佢滿足完自己就做D滿足到大眾既野...
咁佢先可以做大佬...係商台上到位...
佢個節目我自己覺得係因為急急子佢先開得到..
個風格其實都有D似集雜誌...都希望帶到D INFORMATION俾聽眾..
所以佢個定位希望FOCUS返後生中學雞到大學牛果個年紀...
睇落佢都係摸索緊個節目風格....不過希望佢可以玩返小學雞短劇...
宣萱個集都唔覺?
講左兩單男友出軌比佢發現既事
森美劉翁不斷FOCUS都係話個男人蠢唔del野 比人發現幾"唔抵" 又話自己都試過咁
仲話女人最緊要勤力check 男人最緊要勤力del

唔只唔收埋 係已經覺得無野到宣揚埋都ok
廢禮麻利西瓜
三大傷台廢閪
咁都唔識證明你無聽開903
唔係性騷擾 都唔識尊重人啦
人地講完呢啲野
主持人回應竟然係只係曖昧緊就比人發現要分手真唔抵

同埋梗係有事先上感情台呻 拎黎代表所有人先唔現實吧 上太多網
今日又係麻利開topic 好悶呀
關機先

等陣睇下阿蕉係咪又係台灣題先
又係環保抱抱大自然同我咩都唔食得啦
可唔可以share 呢個post 去口水fb 俾do姐睇
唔知點解feel到如果係迪奶講會有趣勁多
但聽麻利講真係好......撚......悶.......
得個煩字
Exact7ly
明明成日宣揚環保
但係又勁買衫
明明成日話要均衡飲食注意健康
講埋晒啲神婆嘢點幫到自己
但又咩都唔食 又唔做運 動身體又唔係健康
矛盾嘅極致
Why not both
打和啦super
兩個都廢
一個開聲就知佢廢
一個由萬世巨星開始做做下變煩膠
有無人發覺口水大問答同艾粒成日撞題目
唔知佢地係咪係同一個source搵料出問題
近排係
成日下午問完夜晚又問
有無人發覺口水大問答同艾粒成日撞題目
唔知佢地係咪係同一個source搵料出問題
近排係
成日下午問完夜晚又問

幾個月啦
放心,一定有903主持睇呢個post
森美小儀個時間應該同DO姐對調
咁早都係廢老時間...DO姐個FORM都叫固定...無咩提升空間...
橫掂都係廢UP...
我寧願食完飯聽森小廢UP...
起碼佢地仲有空間提升..
都好過聽麻利搞燥個人...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞