903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
今朝有冇巴絲聽到森美話歐陽志強完咗,可以早啲聽返早霸王

我覺得佢都忍唔到呢套垃圾
唔好講遠,近幾次你知道唔知道,小儀都hold得幾好,反而大哥就成日係到暴走
冇聽到 因為我慣左避個鳩劇 十點四先開收音機
咁sorry可能真係我問題 我硬係覺得佢一定要有人係隔離先做得好
單拖既就真係麻麻
森美冇返果排,小儀淨係識朱薰式鳩笑,好撚老土
少爺占 個廣播劇 同是天涯淪落塵
播左十分鐘已完勝成套歐陽志強
今晚好似有新廣播劇?係咪播完了?
少爺占 個廣播劇 同是天涯淪落塵
播左十分鐘已完勝成套歐陽志強
今晚好似有新廣播劇?係咪播完了?

佢擺左一開始播 唔似前兩年ah dee同fiona個套1230先播
歐陽志強唔知邊一個同jacky行得好埋下
唔知係咪一齊左
麻利同佢個fd梁文禮都去食撚屎啦,成鳩日播kpop, 唔講以為教錯台去左南北韓
上次見到佢兩個一齊睇腎仔演唱會 都幾親密下
唔知係咪一齊左

Jacky 有無拍過十次拖
淨係口水時期do 姐都話佢有拍過3-4個
播kpop 唔緊要
呢2年開始有聽kpop 發覺佢某d 曲真係幾正

但呢個係華語電台
西瓜個節目播kpop咪算
佢2個d 節目唔應該狂播囉
呢2個星期每晚十一點播到十一點半
主題曲係無期英文版
一個同事一個空姐一個廣告仲有個"你知道我在台北等你嗎"
其實森美份人太過易得罪人,小儀始終有觀/聽眾緣
好似最想非禮女藝人單野無小儀榜住一齊頂,應該仲大鑊
唔知係咪一齊左

一個同事一個空姐一個廣告仲有個"你知道我在台北等你嗎"

佢好似有提過未黎商台未拍過拖 一黎到就不停換
個垃圾蕉又黎台灣有個排名
佢同jacky兩個鬥垃圾,做咁耐問問題同解釋答案都成日食螺絲
永遠都係
個垃圾蕉又黎台灣有個排名
永遠都係
以為自己住緊台灣
D問題無進步求撚祈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞