903 DJ嚟講 麻利廢啲定朱Fun廢啲?

1001 回覆
128 Like 12 Dislike
好鍾意 最鍾意聽滔滔
咁唔好上呢個節目喇
個節目係講愛情野
答又答得扮晒野
好討厭囉
如果講做得好既
自己首推少爺占
個人覺得佢結完婚之後個人成熟左
搞笑又得 有深度既同王貽興傾書傾電影又得

當奴雲海單野之後係扣左分
不過佢又真係同少爺占最夾

當然自己覺得黃金組個係占當奴do姐jacky加毫子啦
口水大問答差唔多每日都有一題:
台灣有個網站,整理出 XXXXX, 以下邊個排名比較高
我覺得塔羅係口水最好聽既環節
唔係聽塔羅牌,係聽迪偉屌班港女
口水大問答差唔多每日都有一題:
台灣有個網站,整理出 XXXXX, 以下邊個排名比較高

Yes 以前jacky 都唔會咁

阿蕉真係好唔掂
佢哋自己都笑台灣網站 都仲好意思日日搵
睇嚟好多人都因為麻利唔聽口水
我係其中一個
晴朗個小淘其實都好撚廢,成日係到唔知笑乜尻,講野又成日講番人地岩岩講完果d,好彩有峰同ky頂住,佢都係專心錄熱廚房算啦

早霸王無咩特別,都係聽森美屌鬼,不過我幾鍾意傑傑個讀書報告,上次特種部隊果集笑死我

口水有do姐就夠啦,迪奶都好吹得,麻利成日喂喂喂好差個感覺,我幾鍾意乜都關你事,通識sir好正,講d topic都幾吸引

聽完口水就等放工
乜都關你事
次次個呀sir 講完一d 野
神婆麻利就會話
點解架 點解你咁叻架
我心諗 人地梗係做好晒功課先上黎啦
好似你咁亂咁9吹又無內容咩
有冇巴打明
“仲做 來日方長 生活日常” 呢句點解

聽到呢句嘢既時候就係o緊t 完全唔知佢想點
廢唔廢就好難講
但真係唔鐘意聽麻利
搞到我依加都唔聽口水
迪偉同DO姐兩個做算啦

口水前半個鐘chit chat

如果唔係do姐/迪偉開波我會即刻關

上星期有一次神婆開

諗住唉聽下你有無進步先

屌佢o係度問iq 題

同埋口水而家好多環節都差過艾粒時期

塔羅牌呢個環節唔在講

Chef coco 又係唔得

煮野食節目一定要睇到 靠聽真係唔得

仲有個乜都關你事 請補習老師上黎 又係悶到喊

所以口水而家我只聽300-330 do姐/迪偉講野

大問答有呀蕉係度又係唔洗聽

最多係請明星上黎既時候睇下個明星吸唔吸引先聽
塔羅幻覺黎
識聽一定聽迪奶屌d on9
講真次次都唔覺有抽乜嘢牌
都係似順住個勢吹
我覺得塔羅係口水最好聽既環節
唔係聽塔羅牌,係聽迪偉屌班港女

有返1872既影子
反正呢個環節連塔羅師傅都唔係太多嘢講
基本上係迪奶vs蠢撚
講愛情都算 連事業都打上去先好笑
你都on9
睇嚟好多人都因為麻利唔聽口水
我係其中一個

係呀 高層係咪唔知收聽率下跌係因為麻利

我唔反對佢自己主持節目宣傳佢既new age 野

但唔該唔好污染口水 搞到我連do姐都唔想聽now
我寧願聽一個鐘傑傑講公園 都唔想聽神婆

傑傑鳩但起碼好笑
前兩個星期個讀書報告真係
個兩個日鳩吓鳩吓,好鬼好笑

咁既書都夠膽拎上去講真係好笑
小學至初中先會睇既書
Chi Chung's Class @ cr2/903
16 Dec 2017

2100-2130
Do They Know It's Christmas- Band Aid
Shake Up Christmas- Train,
You're The Best Thing About Me- U2, We Were Beautiful- Belle And Sebastian,
跟著董事長去衝浪-生祥樂隊

2130-2200
Big Sur-Jack Johnson,
自由泳-黎曉陽,
Isobel-Bjork,
Lotus Love-YMO,
Labyrinth-Mondo Grosso feat.滿島光, Plankton-Ryuichi Sakamoto

2200-2230
Anxious Party People-Blood Wine Or Honey,
Midnight In A Perfect World-Dj Shadow,
Garage Palace-Gorillaz feat. Little Simz,
The Master Musicians Of Jajouka / Bill Laswell-Dancing From The Heart, Tinariwen-Tiway
Firenze- Antonio Sanchez

2230-2300
Slowdive-Slomo,
The Road-UNKLE,
在天之靈-周國賢,
One More Light-Linkin Park

屌你老味有幾冷門呀,Linkin Park,Bjork, U2, Jack Johnson,呢堆出晒名架喎
仲有佢唔止播英文歌,間中有香港台灣大陸
所以不嬲話香港樂壇係俾聽眾搞死,難得有個電台節目唔係播pop song,你就話悶,話扮晒野
而家我903 星期一至五剩係聽
1. 晴朗
2. 早霸王
3. 毒檸 (唔係日日聽,星期三就實聽,呢排講ONE PIECE 正)
4. 聖艾粒

星期六日聽
1. 公子會
2. 皇牌出場
3. 無定向
4. 橙咇咇(阿強播D歌好正,30,40個班應該好多共鳴)
5. 903 專業推介
6. 兒童適宜(唔係聽足,睇下有無興趣先番聽)

以前會聽口水,但無左奴占搭DO姐就已經無咁好聽
朱薰其實做得幾好,只係D野有時悶D
急急子D野都好聽既,但又係太正經(佢個吒叱309到低幾時做?偷聽DEMO都聽左幾個月)
細SO正既,但我本身唔多聽英文歌,所以少聽
麻利呢就真係有D煩,佢把聲好擾人,都係其中一個原因我無再聽口水
西瓜就無咩講,我都係早霸王先聽佢,韓國日本明星D野我又無咩興趣
傑就努力D啦!佢夾MARCO係皇牌出場其實都幾正,佢自己有個決戰2分鐘講波,其實幾有趣
我呢D唔多睇波既都唔會聽到覺得悶!

Jacky 都好勤力,雖然成日都比人笑,但有時有驚喜既(不過我無聽組BAND,唔好呢D)
檸唔錯,我覺得佢幾有潛質發展,有時D野幾特別
其他森美小儀奴占個D就唔使講啦!基本D野都係佢地撑起!
梗有人鐘意唔鐘意既,但已上神台,鐘唔鐘意你都係會聽佢地

點解佢可以次次都係講朗尼尼馬c朗美斯
903最難聽口嗰個節目一定係國民教育,無其他
之前有個森美訪問周國賢,戴住個on9咀叫人估歌,人地send俾我睇既,on9到爆,仲要好多人話好笑 完全笑唔出
而家我903 星期一至五剩係聽
1. 晴朗
2. 早霸王
3. 毒檸 (唔係日日聽,星期三就實聽,呢排講ONE PIECE 正)
4. 聖艾粒

星期六日聽
1. 公子會
2. 皇牌出場
3. 無定向
4. 橙咇咇(阿強播D歌好正,30,40個班應該好多共鳴)
5. 903 專業推介
6. 兒童適宜(唔係聽足,睇下有無興趣先番聽)

以前會聽口水,但無左奴占搭DO姐就已經無咁好聽
朱薰其實做得幾好,只係D野有時悶D
急急子D野都好聽既,但又係太正經(佢個吒叱309到低幾時做?偷聽DEMO都聽左幾個月)
細SO正既,但我本身唔多聽英文歌,所以少聽
麻利呢就真係有D煩,佢把聲好擾人,都係其中一個原因我無再聽口水
西瓜就無咩講,我都係早霸王先聽佢,韓國日本明星D野我又無咩興趣
傑就努力D啦!佢夾MARCO係皇牌出場其實都幾正,佢自己有個決戰2分鐘講波,其實幾有趣
我呢D唔多睇波既都唔會聽到覺得悶!

Jacky 都好勤力,雖然成日都比人笑,但有時有驚喜既(不過我無聽組BAND,唔好呢D)
檸唔錯,我覺得佢幾有潛質發展,有時D野幾特別
其他森美小儀奴占個D就唔使講啦!基本D野都係佢地撑起!
梗有人鐘意唔鐘意既,但已上神台,鐘唔鐘意你都係會聽佢地

點解佢可以次次都係講朗尼尼馬c朗美斯
垃圾到咁都有支持
佢個2分鐘都唔知講乜
成日講爛笑話
佢拍marco做皇牌災難黎
其實我真係好鍾意聽do姐
但麻利嘅討厭實在太強
令我要放棄do姐
快d離開啦麻利
成個post同口水fans page都冇人鍾意聽你呀
麻利:喂呀
再唔計佢new age/喂呀
次次講食野都話呢樣唔食果樣唔食已經夠倒胃口
我都已經唔係十分重視食既人 但諗起食野時有啲咁既人同枱都叫人無名火起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞