[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
係難得 不過留唔留到唔係我地話事
同埋真係入個公會就一目了然
好公會可以令你有動力玩落去
巴打覺得點為之一個好公會
成員活躍
會員之間多交流
交流唔只限於遊戲

唔係公會識到一班人真係一早棄咗
冇錯 不過有高汁會然先維繫到
瘋狂吹水 每個人都付出
最好唔好做cd-rom 講少少野都好
同埋人地po活動打到12勝 9勝你咪讚下人
話唔定比到好大鼓勵人
管理層就要做多少少野 可能有新人入個陣就比多d指導 懶係温韾幽默咁
得閒搞下活動 公會戰 約出黎食飯玩
公會戰要認真d 大家比心機練習同分析
好似為國家而戰咁
就算cr執左都可能繼續fd落去
希望大家唔好完全棄驚 得閒開出黎玩2手
個期忙咪唔玩住 但係都可以keep住gp chat講野
懶係温韾幽默

好假的狗仔
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落啦
Clan Tag: #8LCGG222

Link: link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=athswan2&platform=iOS

開心玩 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野 我地保證可以開到十個部落箱啊

招3400up既朋友

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
呢個POST 每一頁長期都有3-4個公會招人留言
LM先
上到1500分之後不停輸
完全唔夠打
有無咩卡組好用
Level反映盃數
多謝巴打賜教
努力做一個好公會先
有時都好難管理咁多人
7lv算唔算低
卡lv 比較重要
講下你咩卡lv
我全1lv都打到上1700,之後拎到一張傳奇上埋2000
起碼2000啦

噚日由3700跌到3300
連輸10幾場
好彩今日上返3500
你副DECK好9唔搭8
見你都有課小小金
有冇諗過玩另一D牌組
不如講下你有咩傳說卡
主要係你無一個進攻核心
感覺上你只不過係張你D傳說卡組埋一齊
火球換毒,骨墓換超騎成件事合理番好多
刺客換蝙蝠好過拎黎呃細電保地獄龍同做進攻
叫佢玩超騎「乎奴」球
我1.5 5 7 10上到4100
明白
不過我冇超騎
暫時進攻主力係bandit,miner同royal ghost
不過我都覺得要落蚊

我本身玩呢副
你下定決心玩另一副最好
你上YOUTUBE睇下PROPLAYER用咩牌打12勝
見到邊副岩你STYLE就玩果副
你打10石一般贏幾多場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞