[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
外國人長期係最頂 點解覺得中國人勁

頭1-3今日全部中國人啦!2打2我對親中國都55波啦,反而對外國就7:3 。可能時差問題啦。但中國佬唔弱囉,節奏控制幾好,頭1-3 說明一切,否則又以為我吹水5毛了
我雖然不愛5毛,但中肯講佢地打得幾好。當然同最top 個D外國比仲有些少距離
loupanji唔係中國人,唔係入中國clan就中國人既
我又冇幸見過真人,我鬼知咩 。可能王家亮其實英國人梨
季頭top有咩參考意思
百事又入返黎鳩噏
講野之前睇下上季個天梯排名先啦..

我講左D咩姐??我印象中,中國打得比外國選手好(純個人觀察同實戰所得出結論)。 有圖有真相呀,個王國亮之前聽都未聽過最高分打到6734,咁都唔叫有實力? 咁都叫鳩噏
中國高分嘅唔只得一個,起碼一堆

好老實你打得一定耐過佢啦清水兄,唔知你6700未呢

我出返去先,打搞曬。利申:業餘玩家

我對眼有問題定點
點解我睇到top10入面得一個係中國人既
又講歷史都算由你
但好奇怪囉,中國其中之一部落家頭5位玩家已屌打香港
我想問返你點解䆁咩叫有水平同實力?我一開始講中國打得唔差冇話世界之霸,而且上季慢個你入坑個位王家亮好似排第5!全球第5,下面20內都仲有中國人。打到呢到,我心一酸,由拮到傷心人的痛處!冇事我都係再出返去,lunch 了
打到世界第5都叫差,未入流。原來清水兄看得自己這麼高!

(唉,打錯,係要求自己這麼高先啱)
季頭既野有乜好講,季尾先見真章
你貼個個咪上一季總結囉!佢中國人排第五呀!中國技術入流呀。 頭20位有最少2-3個中國人。當然連打遊戲你都歧視5毛我無意見。仲有外國人國家超多,加埋人口超過15億幾倍,韓國,日本,印度都唔算,反而外國人(包括全部西人),所以打到第5你仲想點?黑人問號

Btw 你唔只要換眼鏡,腦袋都要補補。
咪佔個比率有幾多先.講到中國人好撚勁咁,廿個入面得三四個就以為好多?
點解而家入game成日hang機?
一禁入去,畫面黑曬,停左係度
連Supercell字樣都見唔到
我都唔明有乜好吹奏
應該係你問題,試下重裝game?
#只攻與防
仲有六個位
歡迎新手老手
快啲入嚟同我哋刷部落箱啦
有乜吹唔吹奏,嘥氣!人地支那豬當電競咁打當然厲害!所以上到全球十名我冇意見!努力自然有回報,鍵盤戰士

仲有呢個game 好似騰訊收購左,咁有骨氣你仲玩嘅?仲有呀清水兄你打到6千未呀

又學到野囉,乜叫雙重標準。冇事我出返去打搞曬
大大聲話人支那豬,之後有玩緊人地D遊戲,真係笑到我卡卡聲
大大聲話人支那豬,之後又玩緊人地D遊戲,真係笑到我咔咔聲

(開心到打錯字)
利申:我跟人口水先打支那豬,我冇歧視中國人,我對佢地中立冇意見,sorry

打個機講咁多野.
屌你五毛要圍穩就死去cc台啦
之前又話棄game唔撚玩又話唔入黎.
一入黎又咁多廢話
你上面話出返去就咪撚入黎呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞