[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
好多超騎
瘋狂分槍
想問下上左十階之後商店有得買傳奇卡 咁商店仲會唔會出傳奇箱

求健檢 一直係3600盃
野人屋有咩用?
入返隻地獄龍守大怪
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
瘋狂連輸 3000-3400呢啲位有咩deck推介
得幾張傳說 天狗 超騎 Lumberjack 電法 夜女巫
你玩開咩卡組先~
石人
石頭同夜女都夾,上分建議玩石人夜女呢副
防守力都夠 可能對住狗球同大皮卡會輸蝕少少 進攻就嚴重不足 基本上去到你呢個盃數 超騎係冇可能打到塔 所以其實你剩係得飛桶同埋刺客可以磨血 磨到2046都打唔爆塔 所以要睇下你想用邊張卡做核心卡 用超騎或者飛桶砌卡組係完全唔同 超騎可以考慮吓超騎豬 飛桶就log bait 睇吓邊樣你鍾意玩多啲
有冇高手教呢副應該點打呢副
呢兩副牌本身好屈機
初學去打 100 石都有 5 勝左右
我用第一副對第二副唔識打 雙倍水佢橋頭放石頭人all in 攻入黎再放毒 好難守
第一副係最勁既deck
難打
佢放石頭人打另一路會唔會好d
第一副幾勁,我用冇幽靈版打十石都輕鬆12勝
第二副未睇過,不過第一套防石頭人主要都係靠地獄龍,用骷樓氣球做坦,弱點係對空差少少,解氣龍同飛行器會難解啲
無ghost咁你換左d咩代替
換哥布林同換刺客都試過,
因為未出幽靈個陣哩套就係用緊哥布林,
聽講盾骨都ok,不過未試過
我ghost換盾骨
屋換毒藥
不過最多上到8勝
係咪技術問題
屋仔係核心唔換得,屋仔多人用左都係因為上次世界賽好多人用,最體現到就係帶炮車飛行器個套卡。
同埋屋仔算半張防空,尤其對面有六蚊就多放屋仔,去到雙倍時間慢慢就有優勢出來
果時overtime緊
果時overtime緊 大家同一邊塔差唔多血
要守第二副就落返個毒啦
唔係點守夜女同飛行器

宜家第一副咁樣
即係迫人allin你一路啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞