[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
終於知點解我block左呢條友
因為我鍾意講事實同真相。但呢2樣野永遠無法令人接受
所以後尾我都block左當睇唔到.
之後佢話唔玩cr就靜左一排.
係呢排佢又蒲返頭咪撚狗咁撚兩野
你估你台主呀?講事實講個人意見唔俾你自己down 機囉!

Btw: 支那game 你點解又玩到咁興致勃勃呀清水哥?說好的骨氣呢?
得罪講句啦,你全球2000都未必到你,那來的自信話中國佬(上左全球第100以內)叫垃圾??

仆街又講左事實,block 我囉,反正你仲有邊一招可以對付我?
喂大佬,我打個機要追個排名有咩意思先.
我追到2000,你又話我頭100都無,
頭100你又話我頭10都無.
我無話中國人垃圾,只係你自己吹捧中國人打機幾勁
喂百事大佬求下你放過我啦.
你唔係到嗰個零兩個月呢到好和平好舒服,
唔好入黎搞串個party得唔得呀

有圖有真相係邊個一開始惹起罵戰,我都費事多講
我都冇話佢中國人世界第一,我話技術唔錯,打2vs2起碼冇雷我姐,之後個位心胸狹窄既小人又出現!

我宜家點名讚白虎兄對此game貢獻良多,仲有Andy 哥(玩天狗係港人之光)。你又咬我呀!
至於個位清水喎:幾個字講完:冇乜印象,乜水黎?
呀大佬呀,你無啦啦入黎吹奏咩中國人打機勁又咩居心呀
呀大佬呀,我宜家入黎同其他人講聲中國友唔算好雷,伊朗先叫極品可以有乜居心?你以為個個都鄭子誠呀?一定有陰謀呀,睇少D TVB啦年青人!
打個機都要出黎引下罵戰既真係得你一個
見親有你既post都唔方好得去邊
嗯,地下一大堆沙,你慢慢!

二個問題依然冇答案:
1.支那game但依然堅持玩下去
2. 支那豬咁廢依然上左頭10位

水兄你其實除左識坐井觀天仲識乜?我乜都唔識但我識欣賞別人既長處同埋應該讚美時讚美!

Btw 我做人原則:你敬我一尺,我敬你一丈。閃,費事同對牛彈琴
3500杯好耐無玩 之前玩開野豬桶
見今日shop出左超騎
想問依家超騎豬好啲定騎士桶好啲
超騎豬係上個再上個meta既事
如果技術夠梗係騎士桶
不過超騎本身配到好多唔同既deck
有錢買可以玩下超騎骷髏
幾強勢

2800杯,可以點執
隔左一年開番隻game,請問有無皇巨 / 野豬套推?3700分 有12lv皇巨 9lv豬
我用阿酸果套毒礦飛桶 8本上3100
你可以試下
豬大把
1月賽季第一名牌組平民到爆

豬 1骨 冰屎 槍手 騎士/冰巨人 火球 細電 加農炮
無上黎幾日又黎料
大家冷靜小小 打機姐

其實香港都好多人排好前
香港
黎緊2月22就係羔羊成立兩週年喇~
今年諗住22號搞個千人聯賽俾香港各大公會一齊玩.
到時7點半左右會開個聯賽,9點半直式開打.
聯賽名同密碼都會到時係到向大家公怖,歡迎大家一齊黎玩個千人聯賽.
到時將會由政政既kw幫手旁述個千人聯賽,就算唔得閒玩既朋友仔都可以去kw個台:twitch.tv/momo9323 收睇個千人聯賽架~
打極都上唔到2300 對普通卡就贏到7成到 一對傳奇卡就輸 我又抽唔到傳奇
跟本就唔平衡 有傳奇卡跟本大優勢 就好似係揸架錢七同GTR鬥 唔係話贏唔到 但人地炒完車再比油都快過你咁囉
無計,隻game真係鬥玩得耐
要慢慢儲卡儲錢升卡,你玩左無耐點會咁易追到啲老手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞