[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
傳奇都還可以 始終2LV已經有佢既能力 紫卡真係養到好無助
維護
岩岩打左個活動12勝,
無幽靈既朋友仔可以參考下
細電 3蚊 骨球 盾骨 毒 礦工 地獄龍 超騎
3蚊個位可以轉蝙蝠,
活動最好就頭一日打,因為好多新手輸完一次就唔會再俾石打
最後祝大家12勝開個靚既傳奇箱
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
新個四張傳奇都未有
而家已經算好 商店多左史詩寶箱買 btw大皮卡真係唔好expect佢可以入到塔 你防守就足夠但係進攻就偏弱 如果係我會選擇唔要三蚊換攻城鎚或者野豬氣球乜都得
我用
超騎 礦工 蝙蝠 地獄龍
骨球 細電 哥布林 哥布林屋仔

哩套幾勁,天梯前列啲人會用幽靈換哥仔
琴晚打12-0,但今日中午再幫fd打已經有啲吃力
活動愈早打愈好呀,通常第二日開始就有人接單打
個傳奇挑戰有冇咩牌組推介 我傳奇卡得礦工 唔識組隊打
皇家幽靈好勁
得礦工難啲喎...
我都唔想
想問下 點樣先開到傳奇卡 打到1600幾杯 一張傳奇卡都冇 開始唔夠打
等運到
嗰陣我打到3000盃先有得買第一張
係開箱抽 定係就咁買?
我第一張係開部落箱
任務同勝場有時都會送傳說箱
http://statsroyale.com/
可以睇自己幾時有傳說箱
點解無左睇幾時有特惠包
傳說唔係必須品
到後期傳說卡好難追到lv
唔好有 「有傳說卡就夠打既」諗法
唔想慢慢儲卡升盃,傳奇卡係前期的確係必需品
1 lv已經等如人地9lv 白卡,7lv橙,4lv紫
其他卡lv below average 下,有傳奇卡幫到好多,1 lv傳奇卡可以助你短期內至少升到3000盃
我一年前開過分身ac玩,果時我7本 8/5/2咁上下,係2500盃左右徘徊,
打緊d人係9本 10/7/4,直至拎到隻公主,先頂到d壓等對手
唔知依家下面生態點啦,前期有傳奇卡係輕鬆好多
想問有咩牌組好打超騎地獄龍?
次次見到都好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞