[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
MORTAR 打天梯可以死守
繼續 NERF 都係合理
其實我覺得XBOW勁過MORTAR,但好似無乜人講
利申:玩開巨人
[black]
想問呢副卡可以點改善 上極都上唔到4000 [/black]
一樣咁撚黑人憎啦
我天狗 打xbow企左係度 佢係咁滴滴滴滴滴
XBOW潛力高過mortar,天梯頂XBOW一定多過mortar
mortar多人講/用係因為白咭易max
桶冇lv真係唔好用,zap可以睇定定黎zap,你副野又唔多bait
請問可以點改善
淨轉走張桶的話,可考慮冰粒既,hog cycle可以快少少

請問有無野需要改善,依家3100應該上到3500
白卡lv keep住先就冇問題

請問有無野需要改善,依家3100應該上到3500
白卡lv keep住升就冇問題
【T貓實況台】毒L情人節挑戰闖三關
影片重溫: https://youtu.be/qotVCBCgCPQ
前半: 三槍黑王子套 6m30s
後半: 巨人雙王子套 58m30s

如果你喜歡我的影片,請幫忙按個「讚」,歡迎「訂閱」頻道
【Facebook】https://www.facebook.com/TeRrYxGaming
【YouTube】https://www.youtube.com/TeRrYxGaming
【Twitch】https://www.twitch.tv/TeRrYxGaming
==============================
香港部落招募活躍玩家
請搜尋「FiJoYcE
FiJoYcE FoRcEs 主會收4300+
FiJoYcE MiNionS 分會收3800+

輕鬆暢遊‧互相幫助
[捐卡]每週最少捐100張
[部落寶箱]最少打15冠

歡迎遊戲內直接申請入會, 請註明 lihkg
如部落額滿想留位, 請聯絡我 LINE ID: TERRYMA
本會有LINE群聊天及交流心得 (粵語)
明明以前官方一見自閉抬頭就會狠狠咁nerf,但依家逼擊炮咁都唔nerf (13級逼擊炮一炮333,,中一炮仲痛過中火球)
桶轉冰屎 細烏蠅轉騎士點睇?
minions有用,可以不轉
[邪骨大軍, 可能係全省港澳最好玩既部落]

部落招人, 主會分會三會招生中, 活躍有禮玩家埋黎睇啦喂!!

Clan Tag: #2Q8CJJJG / #8RRRP809 / #8VQGRL80
部落名稱: 邪骨大軍 / 邪骨貳軍 / 邪骨參軍
盃數要求: 3700 / 3000 / 不限

本會設有whatsapp 群組交流心得, 亦會與其他公會參與友誼戰.,更設有公會內部聯賽!!!
究竟對面刻意死守既低水逼擊炮可以點打,試過好多次對面刻意死守,想強攻完全攻唔入
呢個真係好難搞,迫擊砲血太多,弓手又箭雨射唔死,火球你又輸1水,騎士(岩岩削完)血高又打得,我都唔識打,
問過唔少人都答唔到我點打
個人意見你後手過佢 就好打好多
如果你用豬 佢放左邊 你打右邊
如果用大坦( 尤其皇巨 巨石投手)等佢放完 你置中 用大魔法(火球 大電磨)
毒礦就更好 keep 住放中間 用毒磨 一次毒哂迫擊 弓箭手
狗球拎多啲三蚊 六蚊 蝙蝠 佢用完箭雨就無解

大概係咁上下
收到
咁如果玩騎士桶又點搞?得張騎係半坦
騎士桶就比較難啲(因為對面有箭雨 滾木 迫擊) 可以解哂你飛桶 公主 大軍
所以放地獄㙮係中間 鬥炸火箭
換句話說 4 水 Mortar 出到幾個火球
呢個年代好似已經無人用地獄塔
個個都轉晒做風(我)/電塔
地獄塔又好似出返嚟
諗緊好唔好等埋magic archer出先開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞