[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
所以無課都係玩低水豬最大路
技術要求冇咁高
屌你咁多嗲就連續打幾個100石12勝黎串話唔洗技術咁人地咪服你囉
lv好大影響 技術都好大 要揾錢既道理唔多講
我想講既係我當5500係all max既分水嶺
上季67xx最高 呢千幾盃真係公平咁打返黎
你知唔知上到去每一百盃係有幾難升
唔係5000樓下細路仔玩泥沙咁
上季第一係玩低水豬 我以前都覺得技術含量唔大
到而家我會講操作含量唔大 係考個思維
而個思維水平上限同現實世界都係一樣唔公平考天分
講咁多會玩落去既自然明
只攻與防
#90LJJGG2

快啲一齊嚟刷部落箱啦我哋每次都十箱
新手都歡迎一齊玩
大把人捐卡比你
入clan嘅巴打打返 香港人/HK就OK

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
你完全表達到我表達唔到出黎個意思
超騎終於正式收皮
今期黑王子up?
睇到d留言覺得好好笑
低水豬技術含量低?
愈細水愈平民卡姐愈食技術
放錯一張牌已經gg

屈lv去到5000左右已經上唔到 每上一級都係嬴意識同微操作
GodLikeHK

#8PR92G90

部落箱每次都可以十箱
歡迎活躍玩家加入
加入時 請注明HK 就可以了

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=8PR92G9Q&token=yc7ddk9d&platform=android
5200-5500 = 白+橙卡 MAX level 競技場
5500+ = 白+橙+紫+傳奇 MAX level 競技場
我副超騎除左細閃其他7張卡都比人nerf左幾次
下張新傳說都係等佢nerf張先再決定入唔入啦
Macedon亞歷山大隊
#9PJGRY8V
剛開新部落 現成員不多
希望有新玩家加入
歡迎活躍人士/香港玩家加入
主要多捐卡 打部落箱
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=9PJGRY8V&token=7njt2syn&platform=iOS
低水豬考驗節奏把握,容錯率高,白卡容易升,所以對住唔識手ge都可以越級挑戰。但大家都同彎就好難打石頭人、超騎哩啲大怪,5500應該係套卡ge天梯極限
想問今次1~3倍既第三關有冇Deck好用
我用石人打兩次6~7勝
低水豬天梯第一果時你瞓著左?
https://www.youtube.com/watch?v=0aW4yKHhbIs
唔係佢拎第一邊有咁多人用呢套DECK
我話依家個環境喎,你自己睇下頭幾名個啲有幾多人用豬
上季第一黎喎,今季先開始左一個禮拜,TOP果班都未開始衝盃啦
又啱啱UPDATE完試下牌組,但成套DECK都無NERF,點會最高5500呀
容錯率高 ..哦
利申上季用豬過5500 唔覺
Agger d人成日以為低水deck 容錯率高
但其實不知幾低
放錯一粒冰屎都可能冇左成座㙮
咁當然講緊高杯段啦
低杯話之你鳩玩
Eg rage ballon 放少粒冰屎根本擋唔到
利申 用log bait
Balloon
容錯率高只有19炮
19炮死磨爛磨
攻唔入就9縮守和你
過左5200 大家都max
你max白橙 對面有max epic leg.
點會有人覺得白橙容錯率高 我都唔明
冰屎放得近跳唔到/進攻over commit/建築放錯一格已經gg
佢話多白卡低水豬
係咪騎士弓手龍卷風嗰副呀
呢套極限應該過唔到6000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞