[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
最近下載返黎玩 有無公會可以收留我?
2700分
棄騎士,1水骨
入埋水塔
唔要水塔就棄騎士算
係咪上過一次4000跟住跌返落去, 月尾都有獎勵收?
係咪上過一次4000跟住跌返落去, 月尾都有獎勵收?

thanks
話今個星期平衡,之前係咪都係星期一平衡? 定星期五? 等左好耐
ghost真係太勁
打親10石都係卡係10/11勝輸比ghost
有無公會有位,2100分
有冇公會收人?
3200 杯
宜家個clan 好多幽靈
對上兩次我得6,70杯都已經係頭5

乜卡都捐 上左9741 就冇打算再升卡
點解唔升卡上4000?每月多個DRAFT CHEST喎
唔想課金
儲齊9741 打下10石 果啲夠
Draft chest 有咩開
https://www.youtube.com/watch?v=y8-MstXe0Ew
你睇下T叔開箱片就知
打10石100石都係拎卡拎錢啫
天梯唔使課金既
最多課下優惠包就夠
同埋天梯升死一副就得
唔好亂用錢

今日用依副由2000打到上2600
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
得2600入唔到
咁我覺得升封頂冇乜可能
諗住9741 打event 夠
4000 杯 啲卡要幾lv 左右
其實睇你心態係點,我初頭追求1479就夠,然後慢慢打天梯,
從來冇課過金依家都幾四張滿級卡
依家四千分普通人應該11級白卡左右
11/9/5/2應該無問題,你可以睇下4000附近既CLAN MATE
淨係每個箱都多D卡同錢,一個月都差好遠啦
我宜家係 9 7 4 2
好遙遠下

離晒題
我係想搵公會
仲有一個問題就係低分冇咩大公會收
依家好多都收3800up
你隨便係game揀個多人會玩住先
正確
金幣同皇冠寶箱加成都抵買?
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落啦
Clan Tag: #8LCGG222

Link: link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=athswan2&platform=iOS

開心玩 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野 我地保證可以開到十個部落箱啊

招3200up既朋友

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞