[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
細電解唔撚到啊 ching
電法呢
對空太差,遇氣球野豬會爆塔
建議入電塔或者地獄塔
好似唔係好掂 連續見到兩場地獄塔都被完爆
電法放石人後面推進力好似麻麻地,不過可以一試
而家個陣係咁,最高4900
最憎帶風石人
到底應該點守你地先得
地獄塔、地獄龍、大皮卡、雙建築、屠風 等等
淡淡定吊打石人
咁咪堆一波去石頭人後面,人地地獄塔你咪細電+夜女應該打得爆喎
佢只要放野解/隔開夜女巫已經攻唔入,除非有好多個水塔/好多聖水優勢
你試下搵公會朋友用你呢副,你用地獄塔睇下你朋友點樣解囉
如果真係咁難打就真係棄左石頭人算了
利申:棄左
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落啦
Clan Tag: #8LCGG222

Link: link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=athswan2&platform=iOS

開心玩 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野 我地保證可以開到十個部落箱啊

招3200up既朋友

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
5500+ 3月份賽季獎勵開箱 x4 (2018)
當中包含四個箱: 5500+4900+4900+4600

今季我想分享兩句說話
-珍惜生命, 遠離天梯
-遠離天梯, 珍惜生命
4600-5500 無論那一個分段的對手都是滿級的🤣🎉

開箱片重溫:
https://youtu.be/ws5xHMBlt1w?t=3m6s
玩雙王子石頭撞大皮卡會含
想問有冇巴打可以教下點對
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=22CCJQJ9&token=68ba6ky3&platform=iOS
收3000+ 肯捐卡肯打公會箱

2會剛剛新開 歡迎所有巴打加入
#9R8G9QC
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=9R8G9QCL&token=t8e3bxyy&platform=iOS

公會每次都開到10lv箱 第2日已經打爆
另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
不定時會有友誼賽
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200 人人4000+

公會有好多絲打
2會仲有好多位 申請度打lihkg就得
3200都唔新啦
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
未必係最強,但一定係全港最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
部落 「三手飯堂」 招人

歡迎3000獎盃以上人士加入
需要每週互相捐卡同打20個王冠
每星期check唔捐會踢
多活躍玩家

點擊該連結加入我在《部落衝突:皇室戰爭》中的部落!link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=2JYVCRP8&token=xg7wtgzd&platform=iOS
新開部落 天下布武 招人

冇杯限制

game最緊要開心玩 咁認真做咩

點擊該連結加入我在《部落衝突:課金戰爭》中的部落!
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=98G09QJ8&token=p2ahrt7z&platform=iOS
屌打到燥
打2v2啲人唔識賣血
得8隻骨仔正面行過黎都交細電或木
下下有水就出牌搞到送水咁
已經3900都係咁
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落啦
Clan Tag: #8LCGG222

Link: link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=athswan2&platform=iOS

開心玩 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野 我地保證可以開到十個部落箱啊

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
卡3400
仲可以點執
我4300 d 人都係弱智咁
一開波就all in
想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞