[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
呢D卡盃賤種黎 見到就熄GAME過一排先開下場啦
又嚟弱智挑戰
我通常當佢少玩2v2都由佢
但有啲係咁開emote笑笑笑 真係想屌鳩佢
啲卡高Lv過我咁多 贏係應份 卡3400-3600仲以為自己好勁
係勁就拿拿林上4000up
肆號 岩岩新開 歡迎各位巴絲打

「會友鏢局伍號」並唔係會友既分會
係由第三方人士開既
大家唔好入錯啊
隻game你當係育成game玩會開心啲.
玩左未夠一個月 上左3000盃
一睇就知你有課金啦
3000杯都遇12/9/5lv卡
課金咁點?有問題?
唔俾人課金?
我都有課
我又唔係話你地有錯
只不過人地新手問
d卡lv咁高點打
你又講到1個月上3000好輕鬆咁
無課既話正常都要2,3個月
貨金冇問題,不過貨金然後一個月上3000好正常,因為貨金開卡就係幫你節省時間
最重要係因為有金幣升卡level
真心睇多d高手既youtube或者有排名既皇室tv學野,再睇番自己輸個d replay睇下自己有咩位晒水落錯落多或者落少左,好過成日怨卡lv
係4000分以下,輸1lv左右影響不大
2v2challenge勁多啲仆街走場撚
第一波輸左千零血即時走場係乜撚野心態
就算輸一冠都唔係冇得追呀
有啲唔知斷線定乜贏緊一冠又唔見左人
連續3次贏8場輸緊1/2場就連撞走場撚 火都黎
搵自己公會/朋友打啦
我認為隻GAME上杯唔係主要目的
反而打錦標賽賽先係最正
當你拎到12勝果種感覺真係勁有成功感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞