[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
我都唔想遇到石頭人 條友識玩的話真係好難打
我反而覺得係如果佢真係all in嘅話你出牌防守之餘亦都要推佢另一路 礦工骨波推佢逼佢出牌守你如果唔係佢不停堆後排嘅話你都係守唔住

呢副暫時最順手,可攻可守,
尤其是用knight 同 electro wizard 成功守一波時,
另一面可即用bandit 或 dark prince 反擊;
亦可以開頭用 hog rider /bandit / dark prince 加 poison 一齊用去衝鋒先拔頭籌。
Baby dragon 同箭則主要用於防守。
但呢副deck缺點係唔能夠頂到坦嘅推進,輸左幾次都係頂唔到石頭/mega knight 加是撚但嘅組合
靠呢副deck 幫我衝破3200盃嘅樽頸,直上3400。

呢副暫時最順手,可攻可守,
尤其是用knight 同 electro wizard 成功守一波時,
另一面可即用bandit 或 dark prince 反擊;
亦可以開頭用 hog rider /bandit / dark prince 加 poison 一齊用去衝鋒先拔頭籌。
Baby dragon 同箭則主要用於防守。
但呢副deck缺點係唔能夠頂到坦嘅推進,輸左幾次都係頂唔到石頭/mega knight 加是撚但嘅組合
靠呢副deck 幫我衝破3200盃嘅樽頸,直上3400。

紅字既話可以考慮刺客換大蚊/地獄龍?
冇地獄龍,大蚊得lv6,所以都係以快打慢,趁佢冇水衝另一邊
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
得3800 最多10勝比唔比入
巴打你request 分號得架啦
打埋依個星期既寶箱先
依家個公會係亂入
無咩香港人
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
2紫2傳 冇投資價值架巴打
ADD左
等你地收
你地有冇TG 我見你地要電話
新手比唔比入? 玩左一星期申請唔到
無 用whatsapp的
8蚊果d 科唔科好?
值得?
你係咪學生先
本身有冇做part time /full time
一般黎講佢升階比你個寶箱都係買得過
d石唔好亂用
拎黎打競技場
https://t.me/joinchat/DyfORUMnEhkfBW6PklK53Q
tg gp吹任何水 入面有隱藏大佬
好 想問公會作用係咩?
乞卡
公會箱 求卡
點拎箱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞