[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
棄左game 一年幾
有冇公會收偽3000盃

升邊張卡先
哥軍!
哥軍>ZAP>6蚊>矛哥

改左超騎之後難打左好多
完全唔夠皇子同黑皇打
之前都打到12勝
依家玩石頭推進流都只係得6,7勝左右
今期牌組好快定晒形
大坦加雙王子都佔左多數
用大皮刺客黑王子囉
刺客個衝刺可以解王子個衝刺
https://www.youtube.com/watch?v=Ukqf3SDwvCs

基本上講中晒而家頭二百果班人
無乜人識砌牌,個個都係照抄
top嗰班基本上一定係用meta deck
你創副牌 剋meta, 然後你果副就會變成新meta 無限loop

Nerf現時強勢牌 buff剋到現時強勢牌 一直都係無限loop
更新 只對ladder top同打挑戰既人影響大 低中 中高階只打天梯者其實無乜影響 唔係有幾多人天梯有幾副牌
有會未?未入可join,夠4000升你上去
Click this link to join my Clan in Clash Royale!
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=8PP0L2JY&token=t8rxfn74&platform=iOS
大家好,新年完想收個ac玩下,想問下可以邊多人放ac? thanks
收黎做咩 真係全滿 貴到仆街
齊卡 唔使收 玩玩下都會齊
Btw fb/8591
上次更新後多左好多石頭人牌組,依家好多石頭人都係8級,後面跟隻王子,無防守塔既情況下真係好難守🙈
上季拎第一既啊JACK咪又係無玩META牌
玩快速豬上第一
所有即時戰略既GAME都會有META依樣野出現
LOL.爐石,
邊隻GAME唔會有META
講槍GAMEW好似CS咁
打比賽來來去去咪M4 AK47 AWP依幾隻熱門槍
8級石頭人 雙王子 飛斧
痴撚線容錯率超低
牌順差就比對面一波流3冠
石頭王子呢期都唔錯喎 王子真係吉到人心寒 一波過黎大皮都比佢打爆 之後石頭人都未死
巨人 大皮 石頭 3槍 飛桶 呢期都唔差
其實如自己冇個勁ac 又或者遲加入 我覺得買ac係幾好 如果你本身係冇1479既可以買一個齊1479而且完全唔貴 因為太多人有
如果要去到中上既我都覺得抵過自己用時間達成
all max應該就貴啦 不過都係個句 自己去到all max真係都課唔少 一係就用時間同少d錢打100石
知唔知如果想收一副滿LV既AC要幾錢
桐子有放舊果個 使唔使幫你問
不了
新手一問
點解成日見到有人可以皮卡超人連住女巫用
撚有咁多水口廿手
點解你俾人儲到咁多水
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=22CCJQJ9&token=68ba6ky3&platform=iOS
收2800+ 肯捐卡肯打公會箱

公會每次都開到10lv箱 第2日已經打爆
另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200 人人4000+

公會有好多絲打
仲有 2 個位 申請度打lihkg就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞