[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
人地玩得耐過你 付出時間耐過你 無可能你玩一陣就咁高咁大,咁個遊戲商點賺錢?
就係你打唔贏人 你想課 佢先有得賺
你唔課 就要用時間煲到d卡夠lv
大把平民deck高分,睇你有無技術姐
你upgrade自己技術有番咁上下先賴咭lv啦

個挑戰咁多人玩汽球,呢個陣意外地好用
電到佢地變白痴
玩得咁唔開心咪玩囉
其實可以咁講,傳奇卡既潛力比普通同稀有卡高。
但前題係你可以升到佢3lv甚至4lv。
對於低課,零課既玩家黎講呢個係極難達到。
所以先有咁多巴打絲打建議用普通同稀有卡做牌組核心,因為易升卡。
但當你上到4600以上,你就會發現普通卡同稀有卡已經到左樽頸位,唔能夠再有爆發性既升分。

(其實依家4600開始都多8級紫卡,4級傳說,其實玩落已經同玩1.4.7.9冇咩分別)
其實大家好憎既迫擊砲 都可以話係全白卡咁濟 最多係有張滾木
但上到5000 分一樣大把
傳奇卡係初頭屈姐 你去到4000 後 好難升 反而白卡 橙卡仲好
係,所以平時見新手問升咩卡好,
我都係同佢地講無課/少課就主升橙白好過.
即係巨人野豬火槍3槍呢類,
而家有套巨人水塔3槍見到有朋友打到上5800,講緊係0紫0傳奇
所以當你有心玩到上去既時候你慢慢就發覺其實傳奇都無話特別勁.
除非你話你打到6000幾,個個都係META DECK咁就無得計啦
認同,速轉逼擊炮,騎士桶,2.6水豬其實都係低課/零課人士既升盃恩物

清水兄,你用開咩牌組?
互相交流下丫
之前玩石頭人,呢排轉左騎士桶
但未摸熟返個節奏
想一開始玩就同人地玩左兩三年一樣?會唔會太貪心阿? LOL都要玩到30lv喇
咁都技術含量唔高
你玩得咁唔開心 咁你仲玩?
昆咩錢 無人課 邊有機你玩
睇你咩心態 你要勁,咁咪要課
你覺得差1lv差唔多的話我無野好講

想請問下閣下幾杯? 如果你5800以上最高級別 我會認同你句技術下限lv上限。如果你唔係 真係不了 覺得你好膠
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4000盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 3800盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
最討厭騎士桶
好多時見到一開波出哥軍或公主,都估到佢係騎士桶。所有後排變左唔可以塔底出
而家騎桶已經唔強勢,上次一個更新削左好幾張卡
我地既似水會長係防守之鬼
人地技術好可以全一等打上3千幾盃啦
你廢就唔好賴lv啦
佢好勁 試過佢呢套 但完全掌握唔到個節奏
人地放水塔 又唔知點打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞