[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
未必係最強,但一定係最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
根本擋唔到雙王子
依個patch太噁心啦佢次個
會友鏢局 招募活躍鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4000盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 3800盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
未必係最強,但一定係最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
2600 新手有無人收我
新挑戰有冇咩牌組推薦
我自己用炮車旋風graveyard 打左個6-0
3000分新手有冇會可以收留
想問下咁樣得唔得 砌完好似有D怪
前排先開始玩翻 卡住係三千九
你呢副超騎換個風可能會有奇效
用落唔錯 唔該曬巴打
其實一直都想入張風 不過始終覺得三法術太多 又諗唔到有咩換
張毒換其他好唔好 有陣事三張法術卡手好尷尬
3法術勁呀,counter細怪流
如果3法術卡手唯有等後手,無辦法
上到2600係咁輸 求體檢
換有大法術
部落衝突:皇室戰爭 招收成員
#99QV0R0L
皇室精精銳部隊
超高捐兵流量
新手老手 限2400盃 大家多多支持
新開 元老級支持
你地唔需要打盃架 實力雄厚首領保證你地一定有10級箱
多捐兵做互動就得 捐兵互動做得好就升級
多互動 新手老手一齊玩 長期活躍

加入部落:https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=99QV0R0L&token=p9dpgfhz&platform=iOS
加我好友:https://link.clashroyale.com/invite/friend/cnt?tag=2L0LU20&token=er8kpwjb&platform=iOS
小電/箭雨換火球?
屌,4900 上面個個都 3 槍
重置左
唔駛驚了
5200打上就剄9多迫擊砲
石頭人卡組可以點樣打地獄塔 冇帶大電
帶火箭/細電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞