[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
地獄龍只係張功能牌.
其實都唔算話特別勁,
驚既話建議帶細電,弓手,3蚊,大蚊呢啲中小型單位去清
用小號打2VS2,D新手次次見人落牌都唔識守,硬係要快攻另一路,隻GAME防守係咪咁難
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
我反而剩係識守,成日兩邊都攻唔入
轉路打都係技巧 但我都唔知幾時啱時機
問題係佢地擺明唔係轉路打,無正常人會拎炸彈仔、火槍手轉路快攻,佢哋係慣左唔識守,淨係識鳩放牌搏快三冠
唔好話新手 我依家4000+盃玩2v2嗰啲人都係傻下傻下

最近對親都係10lv 尾 11lv啲片張張都高級過我,
搞到輸到仆街 ,呢副叫做最近頂得住⋯
有冇咩好建議
你幾杯數? 同埋如果你想玩石頭,而卡LV OK既你都係砌番主流DECK,而家好怪
同埋4000杯樓下最重要升技術緊要過卡LV
女巫配巨人好過
3200-3400 徘徊
但有時真係好戇鳩,9 lv火法又11lv elite barbarian,
打唔贏
巨人得7lv唔夠
好過你星期日求得石頭人時又冇女巫
但感覺上一出石頭記基本上推到塔
只攻與防
#90LJJGG2

誠招活躍玩家一齊刷十箱
長期十級箱
新手都歡迎一齊玩
大把人捐卡比你

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
石人點都要配一個大魔法 火球大電都可以 公主換三蚊或者礦工可能好啲
一年無玩 依家先玩返
有冇工會收留我 會積極捐卡
有冇3個位 3個都算新手
個post唔少公會都招人.
巴打可以留意下~
有呀request啦
出第一張legendary 之後冇玩
依幾日玩返 輸多贏少
之後抽到inferno 龍 比我連贏13場有2700 沖上3000

課左78 中埋隻royal ghost
想問royal ghost 有咩咁勁

同埋9741 應該幾多杯
隻鬼勁在目前冇卡可以賺水咁解決到佢 如果你手頭上冇啲比較坦嘅地面部隊或者建築 就要硬食佢幾下傷害 加埋佢其實輸出高所以其實張卡目前係幾勁 不過可能遲啲官方又會nerf佢 至於9741我個人認為3200左右都應該可以 當然要有返咁上下技術啦
1/4/7/9好多都大約係3000左右
想知自己咩實力最好打10石
出第一張legendary 之後冇玩
依幾日玩返 輸多贏少
之後抽到inferno 龍 比我連贏13場有2700 沖上3000

課左78 中埋隻royal ghost
想問royal ghost 有咩咁勁

同埋9741 應該幾多杯
隻鬼勁在目前冇卡可以賺水咁解決到佢 如果你手頭上冇啲比較坦嘅地面部隊或者建築 就要硬食佢幾下傷害 加埋佢其實輸出高所以其實張卡目前係幾勁 不過可能遲啲官方又會nerf佢 至於9741我個人認為3200左右都應該可以 當然要有返咁上下技術啦

40000買左隻鬼黎玩
淨係識放佢響超騎後面抽水
其實點用
分推,無乜野可以3水守到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞