[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
人地代打一次就成功
康囝個page扑左我 好狗呀
想問下搵邊個打啫 我都有興趣
代打係專業嘅
我又試下轉殘體版睇下會唔會易打啲先
快啲負評我啦
呢度有個康囝狂熱fans
之前夠有D大師兄話中國人打CR冇料啦,呢家康師父一轉殘體就20勝我笑到咔咔聲,屌打條清水🐶,將清水狗之前講嘅野完美KO左。証明大國有值得吹奏的地方。

康C父好波

一早講左時間証明一切
我R爆頭都諗唔到康仔可以點反駁
突然覺得做人蠢到康仔咁其實都好可憐

其實康囝都係想食飯先搵代打啫
你地係咪想迫死佢先開心
百事好波
但我聽講有架仔連續打左4個20勝喎,你又點睇
一直討論緊中國係咪可以佔全球高手一席位,你又同我搬龍門!你其實兼職係咪做運輸搬運工人?🤣

一句到尾,呢次我支持康師父,因為佢幫大家証明左中國高手大有人在。🤪

不服來辯
咁都比你入到 你思路好勁

你到底幫邊個
我攞明中立,如果你信
其實每個遊戲都有技巧,皇室呢個擺明凌晨時分D對手比較弱,衝分同打20 勝嘅黃金機會,所以我其實唔係幾明點解一定要早上打仲要連續失敗。雖然大家都知直播贏威威豬🤪🤪

(反正大家都係著重結果,個過程who care!)

利申:久唔久打幾局,因為知道自己有幾多斤兩🤤
sorry百事 原本中國係上季全球高手之中真係佔一席位 係我睇得唔夠細心
之前夠有D大師兄話中國人打CR冇料啦,呢家康師父一轉殘體就20勝我笑到咔咔聲,屌打條清水🐶,將清水狗之前講嘅野完美KO左。証明大國有值得吹奏的地方。

康C父好波

一早講左時間証明一切
百事好波
但我聽講有架仔連續打左4個20勝喎,你又點睇
一直討論緊中國係咪可以佔全球高手一席位,你又同我搬龍門!你其實兼職係咪做運輸搬運工人?🤣

一句到尾,呢次我支持康師父,因為佢幫大家証明左中國高手大有人在。🤪

不服來辯
sorry百事中國係上季全球高手之中真係佔一席位 係我睇得唔夠細心
有冇部落要人
新手玩咗三個月,自問廢但日日玩,原本求其搵個部落成日都係得一箱搞到我都冇乜心機
有條撚樣keep住負評我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞