[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
所以唔撚會玩2V2 比人屈到戇鳩
無進攻能力 防守太多 石頭玩一波流 唔使咁重防

有時會狂掉分,電法可以換咩較好?

呢套玩野用,電法轉天狗還是其他傳奇卡?
半二全二係咪重課玩家?
成日一輸就可以輸好多場 跌三百幾冠
有冇興趣入黎玩下
我成日同你打架wow
跌100就收手玩第二隻game啦
佢隻雙王子加石頭人勁到痴線,睇佢呢套爬分無輸過,場場3星
不過好考技術同大局觀,應該得佢可以玩到咁顛
野豬磨你都可以最後一分鐘一波流,精野狂暴真係秒塔,放個水塔就收皮
夜晚好難打,頭先先跌100落3700

輸得多真係要停,有時狀態唔好,越輸越唔冷靜,輸得仲慘
係 我成日就係輸得多就想贏返 結果輸到仆街
唔識打石人
通常對面放石人 我攻第條路 佢選擇派嘢守果條路嘅話佢隻石人孤立無援無咩用
但佢唔守果條路嘅話佢賺 後面一大堆嘢解唔到
快攻另一邊/建築/法術打後排

前期都攻唔入,雙倍水就好難贏
如果打另一路就要博3冠
如果唔係好難有水守石頭
次次遇親野豬/精野都輸 我放1個塔之後落水塔都賺唔番 佢之後一個火球/毒藥都燒左我個水塔啦 打撚咩 見親d精野/野豬一撚定係10lv起手 放5lv石人 幾秒就熔撚左 我空軍打6,7下先殺到佢隻野豬 on9
野豬次次都要硬食佢兩三下
點擊該連結加入我在《部落衝突:皇室戰爭》中的部落!https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=2JYVCRP8&token=xg7wtgzd&platform=iOS
個個11/12本 2/6/9/13打毛毛
10本3/5//12打到4400
Epic Lv 5 真係勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞