[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(14)新年快樂呀咁多位

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
飛行器、新傳奇都好屈機
新手上路 好撚難玩
場場輸係咪正常
新手既話真係要挨一排先
隻game都開左兩年,唔少玩得耐既人卡lv都有返咁上下.
只不過佢地唔係好點爬盃,所以停係比較低盃既位置.
你要習慣俾人壓等
有d仆街一開波放哂d野,攻唔到就走場 痴撚線
唔想打機就del game啦
骷髏盾好似有d低lv
活動個低水豬deck真係
最憎佢活動果時成日要用果d咩名人youtuber嘅deck 用唔慣都算 仲要有時d deck係相剋 打條毛咩
d 豬deck天梯成日見
到自己用先知唔易操控
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
未必係最強,但一定係全港最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
新手一問
啱啱上2000分
想問2500鑽個傳奇寶箱抵唔抵買
你arena咁低 升到3000再買都未遲 多幾張傳說選擇
最高lv 係呢副
其他咩哥仔果啲5lv 都冇

咁有冇得執
以家2600分,想問一下有咩普通or稀有卡可以取代到骷髏軍團個位置 ?

我主要都係用佢黎清單體高攻既野,如果無我都係繼續用番佢...
哥軍
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4000盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 3600盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
呢個meta 既石頭人雙王子真係好難打。
很罪講句 你地呢個分自己都應該係豬隊友
好多人都睇唔到自己有問題
不過唔係就最好啦 唔係串
只攻與防
#90LJJGG2

快啲一齊嚟刷部落箱啦我哋每次都十箱
新手都歡迎一齊玩
大把人捐卡比你
入clan嘅巴打打返 香港人/HK就OK

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
4300有d都打得幾好
係卡lv唔夠高
最撚多豬隊友係4600
過左今期箱入黎
legend chest 係開到all legend
佢第一日上架已經download
玩左2年幾
出左2vs2之後好少打杯
一路留左喺3800
係呢排開始打返上4000

其實好多人用普通卡都打到上5000
唔駛成日想買卡
迫擊砲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞