[細底係原罪] M43呢邊報到 (6)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
貴,水都要$7600
GX85 + 45-150mm 平價tele鏡
已經用1/250 同 iso1600

朋友用單反 我用evf真係輸

單反 淨senor都贏你啦
都了解 不過都係唔會中大機毒
輕巧先決 無人地咁好恆心拎支手臂咁長的鏡
不過影運動野 硬件先決 影過先感受到 evf的缺點 一起腳 影 黑一黑 唔知個波入定唔入
fuji sony
應該交換用下
單反會黑都唔知…
單反 閃一下黑唔耐
Evf 黑左半秒 我已經用緊ush 1 卡
大家用緊咩sd card寫入速度可以去到max speed?
大家用緊咩記憶卡??
有隻黄金賣百幾蚊,toshiba 32gb ,寫write speed去到95mb/s
Sandisk 250mb/s
快到可以當ssd
幾銀張?
32gb 430蚊
model no?
Sony 300mb/s 128GB
TOSHIBA Exceria Pro N401 SDHC UHS-I 32GB
更正翻,W:75mb/sec, R:95mb/s
原來我無熄到auto preview 功能
唔怪得好似影得咁慢
EXCERIA PRO UHS-II 16G R260/W240 (SDXU-016GA) *1
EXCERIA PRO N401 64G R95/W75 *2

等遲D考慮下入番張大法黑科技,或者東芝新EXCERIA PRO 金色先
銀卡就點都會買
SanDisk Extreme PRO 64GB 95MB/s UHS-I *1
SanDisk Extreme PRO 64GB 300MB/s UHS-II *1

岩岩由em10升級左G85
部機幾好手感 ,又有4K unlimited recording
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞